Bold & Beautiful: Finn ziet Vinny in het lijkenhuis


Bij Bill thuis, lijdt Liam pijn als hij terugflitst naar het ongeluk. Bill komt binnen en Liam zwaait de kussens rond terwijl ze zijn vader confronteert met het aankleden en gaan joggen onder de gegeven omstandigheden. Bill meldt dat hij ging kijken of er camera’s in de buurt van het ongeval waren. Hij is vrij en duidelijk en hoeft alleen maar te zwijgen.

Meer: De fatale fout in Bill’s dekmantel!

Liam beweert dat het belangrijk voor hem is om naar de autoriteiten te gaan. Bill roept naar hem om alsjeblieft de aantrekkingskracht van het gevangenisleven uit te leggen. Hij vertelt Liam dat er ook voor de auto wordt gezorgd en voegt eraan toe: “Het enige wat je hoeft te doen is …” snauwt Liam, “Doe net alsof het nooit is gebeurd.” Hij kan niet zomaar vergeten dat er iemand over straat liep en door hem dood is! Bill wijst erop dat het hem zal achtervolgen of hij nu achter de tralies zit of vrij rondloopt. Hij stelt voor om deur nummer twee te nemen – de gratis optie om rond te lopen. Liam is ervan overtuigd dat de politie er wel uitkomt. Bill haalt een nieuwsbericht tevoorschijn over de hit-and-run waarin staat dat er geen aanwijzingen zijn. Hij vertelt Liam dat er geen … vanwege hem zal zijn. Liam zwaait met zijn armen terwijl hij beweert dat ze bandensporen zullen vinden en klaagt dat hij Vinny achterlaat aan de kant van de weg. Bill roept uit dat hij dood was; moest hij uitnodigingen sturen voor een wake?
Bill waarschuwt Liam B&B

Liam staat erop dat hij naar de politie gaat en beweegt zich naar de deur, maar Bill blokkeert hem de weg. “Je bent niet naar de politie gaan! ” Bill tekent luid dat de politie hem niet zal bedanken voor het melden van zijn ‘boo-boo’ en hem op weg zal sturen. Liam denkt dat ze kunnen zeggen dat ze dachten dat ze een dier hadden geslagen en zichzelf aangeven. Hij huilt dat de waarheid altijd naar buiten komt. ‘Ik moet naar de politie! ik hebben om het te doen!” Ze maken nog wat ruzie totdat Bill brult dat ze stil moeten blijven, zo moet het zijn!
Liam, Bill confrontatie B&B

Bij Forrester Creations bedankt Hope Finn voor zijn komst. Ze komt erachter dat Steffy en Kelly nog steeds de stad uit zijn, maar dat hij zijn diensten nog niet heeft kunnen dekken om bij hen te komen. Hij vraagt ​​Hope wat er aan de hand is. Hope wil weten hoe hij Steffy heeft kunnen vergeven. Ze bewondert zijn kracht, maar lijkt er niet te komen. Hope zou willen dat het net zo eenvoudig was als een schakelaar omdraaien, maar ze kan niet doen alsof het oké was wat Liam deed. Finn weet maar al te goed dat het wreed en kwetsend was. Hij vergaf Steffy omdat hij van haar houdt en ze schrok van wat ze deed. Finn gelooft dat het een op zichzelf staand incident was onder extreme omstandigheden; het is niet alsof het een voortdurende aangelegenheid was. Hij weet dat ze samen een mooie toekomst hebben en denkt dat Hope en Liam dat ook hebben. Finn geeft aan dat het lichamelijk en geestelijk enorme voordelen heeft om pijn los te laten. Hope onthult dat ze vandaag met Liam aan het lunchen is. Finn wenst haar veel succes.
Finn ontmoet Hope B&B

Meer: Het personage dat Steffy’s huwelijk zou kunnen stoppen

Bij Bill’s krijgt Liam een ​​sms van Hope over lunch en paniek. Bill spoort hem aan om haar te vertellen dat er iets is gebeurd.

Bij Forrester leest Hope Liam’s tekst ‘Ik kan het niet redden’, en reageert.

Meer: Wanneer roept de hartspoilers

Bij Bill leest Liam het antwoord van Hope voor: “Ik hoop dat alles goed gaat,” en wordt weer hysterisch. Hij is beslist niet oké en begint te hyperventileren. Bill coacht hem om te ademen en te vertragen. Hij heeft hem nodig om diep te graven om de kracht te vinden om dit achter zich te laten. Als hij dat niet kan, kan hij op hem steunen. Bill staat hem niet toe om de gevangenis in te gaan.

Meer: Zit er nog een wending in Vinny’s dood?

Finn arriveert bij het mortuarium van het ziekenhuis en de lijkschouwer meldt dat ze nog niet klaar is om met hem mee te gaan voor training. Ze praat met hem over de verontrustende ‘hit and run case’ waaraan ze werkt. Finn vraagt ​​zich af wat voor soort persoon er gewoon weg zou rijden. Ze trekt het laken terug en Finn kijkt toe: “Vinny ?!”

Volgende The Bold and the Beautiful​ Bill realiseert zich dat hij alles moet doen wat nodig is om Liam te beschermen.

Kijk gerust op terug De romantiek van Steffy en Finn in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus