Bold & Beautiful Foto: Matthew Atkinson, Scott Clifton nemen vriendin en vrouw mee naar Escape Room


Messen, vorken, pijpen… en een waterkoker? Oh mijn!

Zoals we allemaal weten, gaat er heel weinig liefde verloren tussen Bold & Beautiful’s Thomas Forrester en Liam Spencer, maar gelukkig houden Matthew Atkinson en Scott Clifton ervan om in het echte leven samen te zijn. Ze zijn naar de heuvels van Californië gegaan om samen te gaan kamperen, en wie zou hun… oude man trui brigade foto van ’21?!

Meer: Reactie van fans op Hope’s outfit

Meest recent brachten Atkinson en Clifton dadels mee terwijl ze een leuke – en nogal skeery? — vorm van entertainment: een escape room. Clifton’s vrouw Nikki Clifton en Atkinsons vriendin Brytnee Ratledge voegden zich bij de jongens, en ze namen allemaal de tijd voor een foto van zichzelf terwijl ze het ophangen te midden van de intriges.

Atkinson deelde de foto op zijn sociale media samen met een speelse waarschuwing: “Sluit ons niet op in een rare kamer met geometrische vormen, drakenkoppen en puzzels terwijl een tovenaar…kwaad…demon klinkende kerel komt doden… pijn doen… voeden? ons (ik lette niet op de verhaallijn). We spelen met rekwisieten.”

Het viertal is te zien met messen, vorken, een pijp … en een theeketel op de bijbehorende foto.

Het officiële CBS Vet en mooi account begon snel te lachen en zei: “Opgemerkt”, terwijl Jong & Rusteloos’ Courtney Hope (Sally) was enthousiast: “Ik ben dol op escape rooms.”

Meer: Krista Allen’s gepassioneerde pleidooi voor fans

We konden het ook niet laten om een ​​schattige foto te delen van Atkinson en Ratledge, die onlangs samen op “Louisiana-safari” gingen en gezellig samen waren voor een paar foto’s. Ze grapte: “Zal ik ooit stoppen met posten over onze Louisiana-safari? Waarschijnlijk niet.” Waarop hij antwoordde: ‘Ik mis afternoon tea. Daar heb ik het gezegd.”

Ratledge poseert ook vaak met Atkinson’s mooie hond, Maisel. Geluksvogel!

Kijk terug op het goede, het slechte en de mannequin terwijl je doorleest De geschiedenis van Thomas Forrester in de fotogalerij hieronder.