Bold & Beautiful: Foto’s, Soap Star Tanner Novlan en vrouw Kayla Ewell’s dochter Poppy’s levensverhaal


Op 16 juli 2019 verwelkomden de CBS-favoriet en zijn vrouw hun eerste kind, een klein meisje genaamd Poppy Marie.

Vandaag is een speciale dag voor The Bold and the Beautiful’s Tanner Novlan (Finn) en zijn vrouw Kayla Ewell (ex-Caitlin) en Soaps.com willen hun dochter, Poppy Marie, een heel gelukkige verjaardag sturen! Het koppel verwelkomde hun eerstgeborene op 16 juli 2019 om 02:32 uur.

Dus, vandaag, als ze drie wordt, sluit je bij ons aan terwijl we terugkijken op enkele van de gedenkwaardige mijlpalen met haar mama en papa…

Hallo Wereld

Een foto zegt meer dan duizend woorden en deze is een perfect voorbeeld van het oude gezegde.

Dutje Tijd Met Pops

Terwijl de kleine Poppy diep in slaap was en haar kleine vingers om die van papa gewikkeld, schreef Novlan de foto eenvoudigweg ‘zucht’. Zo lief.

Eerste Dag van de Arbeid

Hier is Poppy, met een muts op haar hoofd, “lovin Labor Day” met haar vader in Malibu, Californië.

Een wandeling in Santa Fe

En tijdens een ander uitje met haar pops, waren de twee te zien slenteren naar het Santa Fe Plaza in New Mexico.

Eerste Halloween

De CBS-ster deelde een foto van Shawn’s Pumpkin Patch in Los Angeles, Californië, waar hij en Ewell genoten van hun “eerste pompoenpleister met P.”

Meer: Bekijk het leven van de dochter van Days dierenarts in foto’s

Een lieve ‘dame’

Een pagina uit de film uit 1990 nemen Drie mannen en een kleine dameNovlan, samen met twee anderen, zijn afgebeeld met Poppy, waarop hij ondertitelde: “Drie baby’s en een dame.”

Zitten met de kerstman

En voor haar eerste reis om de kerstman te zien, stond Poppy duidelijk “op de goede lijst”.

Zondag lekkers

Als de eerste foto je hart niet doet smelten, doet de tweede dat gegarandeerd. Er is niets beter dan een paar ‘zondagsnacks’.

Papa/dochter lunch

En wat dacht je van een dinsdag papa/dochter lunch? Dat is precies wat Novlan en Poppy in maart 2020 deden, zoals hieronder afgebeeld met hun tweeën in de Sweet Butter Kitchen, gekleed in witte T-shirts en een blauwe hoed voor papa met een blauwe strik voor Poppy.

Paaspret

“Miss P en haar eerste Pasen,” vertelde Novlan terwijl hij en Poppy voor de camera glimlachten met feestelijke stickers op hun gezicht.

Meer: Foto’s van de mijlpalen van de CBS-acteur en de zoon van zijn echtgenoot

Moederdag met super mama

Over multitasken gesproken! De acteur stuurde zijn “supermoeder” -vrouw een grote dank voor “het ouderschap zo leuk maken en een geweldige moeder zijn voor P.”

Gelukkig eerst

Voor haar eerste verjaardag gaf hij fans een kijkje in het plezier, inclusief wat cake en een duik in het zwembad. ‘Juffrouw P is een jaar oud,’ verklaarde Novlan. “Kayla, wat een wervelwind.”

Speldag met papa

Op 1 augustus 2020 kleedden Novlan en zijn kleintje zich in hun truien en hadden hun “spelgezichten klaar” voor de wedstrijd van Edmonton Oilers. Helaas verloren ze van de Chicago Blackhawks.

Kwak kwak

Dingen waren allemaal eendje voor Poppy’s tweede Halloween, die samen met haar vader bijpassende kostuums droeg omdat “Miss P van eenden houdt.”

Pompoen Manie

En als ze net zoveel van pompoenen hield, had Poppy een enorme variëteit om uit te kiezen, aangezien zij en haar moeder “veel om dankbaar voor te zijn” terwijl ze langs een pompoenveld op het strand liepen.

Kleur P Happy

Toen begon het plezier met Pasen met het kleuren van eieren, gevolgd door een jacht om ze te vinden – en Poppy “vond de meeste van hen!”

Spatten in Malibu

Van spelen in het zand tot spetteren in de oceaan met papa, het is duidelijk dat Poppy in 2021 een spannende “Malibu Labor Day” had.

Een reis naar Disneyland

Gekleed in een shirt vol herkenbare personages, bracht Poppy de dag door in Disneyland met haar vader en moeder, inclusief carrouselritten, uitzicht op het magische kasteel en een bezoek aan het huis van Minnie Mouse.

Winnende team

En over magie gesproken… Novlans team, de Los Angeles Rams, won de Super Bowl LVI tegen de Cincinnati Bengals en Poppy was erbij om haar steun te betuigen.

Tussendoortjestijd

We weten allemaal dat koffie en donuts hand in hand gaan, en Poppy weet het een en ander over hoe ze haar donut het beste kan eten.

Officieel een grote zus

Hoewel er veel plezier was om het enige kind te zijn geweest, werd Poppy op 6 juni 2022 een grote zus van het kleine broertje Jones Douglas Novlan, die “zeven weken te vroeg” werd geboren met “3 pond”. 9oz. gelukkig en gezond.”

We hopen dat Poppy een geweldige verjaardag heeft gevierd met haar vader, moeder en kleine broertje!

Lees ook:  Bold & Beautiful's Lawrence Saint-Victor: bericht op debuutverjaardag als Carter Walton

Bekijk onze galerij hieronder gevuld met soapsterren en hun echte kinderen.