Bold & Beautiful: Foto’s van Tanner Novlan met vrienden van beroemdheden bij Sarah Hyland en Wells Adam Nuptials


Bold & Beautiful’s ‘Finn’ ging rond met een coole Amerikaanse Olympisch kampioen tijdens het huwelijk van twee televisiesterren.

Net zo Bold & Beautiful’s Finn vestigt zich weer in het gezinsleven en zijn werk als arts na zijn schrijnende bijna-doodervaring, hij heeft geen idee van het gevaar dat nog steeds op de loer ligt – zijn psychotische biologische moeder Sheila is springlevend en nog steeds gefixeerd op hem en zijn zoon Hayes. Tanner Novlan heeft intussen dergelijke zorgen niet (tenminste wij hoop hij niet!) en het lijkt erop dat hij en zijn vrouw, Vet en mooi alum Kayla Ewell (ex-Caitlin Ramirez) vond het geweldig toen ze wat tijd vrij namen van de kinderen om een ​​weekendhuwelijk bij te wonen…

Ja, Novlan en Ewell lieten de kinderen achter, driejarige Poppy en baby Jones Douglasthuis om de scène te maken bij het huwelijk van televisiesterren Sarah Hyland en Wells Adams. Ze staat bekend om het spelen van de rol van Haley on Moderne familieterwijl hij de barman is op Bachelor in het paradijs en een voormalige de vrijgezellin deelnemer om op te starten!

Novlan ging naar sociale media om enkele foto’s te delen van het romantische evenement, een buitenceremonie die plaatsvond bij Sunstone Winery, in de buurt van Santa Barbara.

De Vet en mooi star plaatste een vrolijke foto van de bruid, bruidegom en het huwelijksfeest, genomen direct nadat ze tot man en vrouw waren uitgeroepen, evenals een clip van de eerste dans van Hyland en Adams. Zo elegant!

Novlan deelde ook foto’s van hem en zijn vrouw, die er geweldig uitzagen in hun bruiloftskleding, evenals een foto met de bruidegom en andere celeb-gasten, waaronder de 5-voudig Olympisch en 3-voudig Olympisch gouden medaillewinnaar, snowboarder Shaun White.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas gelooft dat Baker weet wie Vinny heeft vermoord

De ster sloot zijn post af met een leuke clip van de overvolle dansvloer en enthousiast: “Wat een bruiloft!” voordat ze de “grootste felicitaties” aan de bruid en bruidegom aanbieden “bij het begin van hun reis naar Pluto en terug.”

Shaun White’s vriendin, Nina Dobrev (Het dagboek der Vampieren) deelde ook foto’s en clips van de bruiloft, waaronder een foto van haar samen met Ewell. Ze gutste: “Wat een magisch weekend”, en voegde eraan toe: “Pluto is niet ver genoeg.” Ze besloot met het geven van de “epische dansvloer” die het verdient.

Proficiat aan het gelukkige paar!

Bekijk de foto’s van De gedurfde en mooie romantiek van Finn en Steffy in de galerij hieronder.