Press ESC to close

Bold & Beautiful: Gaan Bill en Sheila trouwen? Alle tekens zeggen…


“Tot de dood ons scheidt” moet iets heel anders betekenen voor de moordenares.

Tenzij we de tekens verkeerd interpreteren, The Bold and the Beautiful plant een bruiloft voor Bill en Sheila. We weten het, we weten het: je hebt het tot hier gehad met een vreemd stel. Maar er kan nog een reden zijn om ja te zeggen tegen het huwelijk. Lees verder en we leggen het uit.

Een onfatsoenlijk voorstel

Laten we eerst eens kijken naar de hints die worden gedropt dat Bill op het punt staat een vraag te stellen. In de aflevering van dinsdag 28 februari neemt Sheila op aangrijpende wijze afscheid van Deacon, de minnaar die ze eindelijk in de zak kreeg nadat ze maandenlang bij hem was geweest. Klinkt alsof ze losse eindjes aan het afknippen is, niet?

Dan, op vrijdag 3 maart, bekent Bill Liam over zijn wederhelft – misschien dat hij van plan is haar tot zijn bruid te maken? (We zijn Dus daar voor een klassiek Liam-reactieschot!)

De reacties van Katie en Carter zouden ook goed moeten zijn.

Krediet: CBS-screenshot

Een ‘niet te stoppen’ kracht

Kimberlin Brown lijkt zeker hoge verwachtingen te hebben van de toekomst van Bill en Sheila. Zoals ze tegen Soaps.com zei: ‘Je hebt dit nog nooit gezien [kind of pairing] eerder gedaan. En eerlijk gezegd, afhankelijk van waar dit verhaal naartoe gaat, zou het overdag een van de meest dynamische paren kunnen worden.

‘Iedereen respecteert Bill,’ voegt ze eraan toe, ‘maar ik weet niet of ze hem respecteren vanwege zijn zakelijke bekwaamheid, maar omdat ze bang voor hem zijn. Als je Sheila in die mix gooit, kan dat soort kracht niet te stoppen zijn. Of zou het zijn? Hm…

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Sheila is vastbesloten om Finn . te zien

Thorsten Kaye, Don Diamont

“Misschien kan ik zelfs mijn nieuwe vrouw zover krijgen dat ze Ridge voor me in elkaar slaat.”

Credits: Sean Smith/JPI

Een nare verrassing

Stel dat Taylor een snelle uithaal geeft aan het gelukkige paar. Stel dat ze naar de politie gaat en een deal sluit om te pleiten voor tijdelijke krankzinnigheid in Bill’s schietpartij in ruil voor geen gevangenisstraf; in plaats daarvan zal ze gedetineerden therapie aanbieden als taakstraf. Nu ze buiten gevaar was, konden Finn en Steffy een aanklacht indienen tegen Sheila voor het neerschieten van hen, wat de weg bereidde voor een onvergetelijke bruiloft.

Stel je eens voor. Sheila is alles, “OMG, ik kan niet geloven dat Steffy en Finn en zelfs alle Forresters naar mijn bruiloft zijn gekomen – en ze zijn aardig.” Brooke zou zelfs een bezoek brengen aan Sheila terwijl ze zich klaarmaakt om een ​​toast uit te brengen – niet-alcoholisch, zou ze snel opmerken. “Tot slot,” zegt Brooke, “mag je alles krijgen wat je verdient.”

Brooke Taylor toast bb

“Daar drink ik op!”

Krediet: CBS-screenshot

‘Ik doe … plaats je onder arrest’

Brooke’s woorden maken Sheila zenuwachtig. Maar Bill verzekert haar dat hij van haar houdt, en niets kan hen in de weg staan. Dus door het gangpad marcheert Sheila. Brooke’s vreemd geformuleerde toast rinkelt in haar oren, Sheila wordt steeds onrustiger als ze naar de gasten kijkt, allemaal glimlachend alsof ze iets weten dat zij niet weet. (Misschien zijn er enkele bekende gezichten uit Bill’s stamboom aanwezig; kijk hier wie wie is.)

Als Carter eindelijk het deel van de ceremonie bereikt waar hij vraagt ​​of iemand een reden weet waarom Bill en Sheila niet zouden moeten trouwen, zwaaien de kapeldeuren open. ‘Ja, dat is mijn teken’, zegt adjunct-chef Baker, die met de helft van de LAPD binnenkomt om ervoor te zorgen dat de bruid niet ontsnapt.

Lees ook:  Zullen Bold & Beautiful's Hope en Thomas gaan trouwen?

‘Sorry, dame,’ zegt hij terwijl hij Sheila in de boeien slaat voor poging tot moord maal twee, ‘maar je gaat niet naar de bruidssuite, je gaat naar een gevangeniscel.’

Herinner de meest memorabele bruiloften in de soapgeschiedenis in de onderstaande fotogalerij.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]