Bold & Beautiful Gelogen tegen fans, nu karakter van Deacon’s Ruined


Wat was het nut van Deacon’s verlossingsboog als hij niet op afstand was verlost?

Wij zijn er voor gevallen, The Bold and the Beautiful. We vielen haak, lijn en zinklood voor de nieuwe en verbeterde Deacon, de berouwvolle ex-gevangene wiens hoofd zo recht op zijn kop was geschroefd dat hij niet eens zou meegaan in het gekke plan van de gekke Sheila om te doen alsof ze een stel zouden worden. Jij schreef het, Sean Kanan speelde het uit, en we kochten het. Gelukkig.

Meer: Bold & Beautiful’s 2021 in review [PHOTOS]

Nu zijn we boos. Misschien meer dan boos, aangevinkt. Want het bleek allemaal BS te zijn. Toen Deacon ontdekte dat mede-alcoholist Brooke duidelijk dronken was en op zoek was naar meer, deed hij niet wat iemand zou doen die echt om haar geeft en de dichtstbijzijnde AA-bijeenkomst zoeken. In plaats daarvan sprong hij zelf van de wagen en voegde zich bij haar om genoeg shots te maken dat vrijen een slimme, meelevende bezigheid leek.

We snappen dat Deacon Brooke nog steeds wil. We snappen dat hij van haar houdt, of denkt dat hij dat doet. Maar door in te spelen op haar drankprobleem, en er zelfs op in te spelen, vertelde hij ons in niet mis te verstane bewoordingen dat hij de opportunistische klootzak blijft die iedereen behalve zijn dochter en de voormalige schoonmoeder die hij heeft bedrogen om haar te creëren denkt dat hij is. En we snappen het gewoon niet.

Brooke, Deacon kiss B&B

The Bold and the Beautiful een gouden kans had gegrepen om het karakter van Deacon opnieuw uit te vinden op een manier die logisch was en hem geliefd maakte bij ons. Het was gelukt – hoera! Maar in plaats van hem door te laten gaan op dat traject, liet de show hem in wezen zeggen: “Psych! Ik ben nog steeds de skeezy rat bastard waarover je schreef in je uiteenzetting! Leuke foto’s trouwens.”

En we snappen het gewoon niet.

Misschien wijzen de plannen van de soap om dit complot uiteindelijk gewoon van zich af te schudden, op de manier waarop het zoveel anderen heeft, van Liam en Quinn’s stint als “Adam” en “Eve” tot het feit dat als Sheila nog leeft, ze op dit punt de gezicht van De jongeren en de rustelozen’ Phyllis. (Weet je dat nog?) Misschien kan het gewoon niet schelen dat we ons teleurgesteld en bedrogen voelen, zo overstuur als Hope hieronder lijkt.

Diaken, Hope beroep B&B

Wat zeg je, Vet en mooi liefhebbers? Kloppen de acties van Deacon jou? Op weg naar de reacties, stop even bij de onderstaande fotogalerij die vertelt de beste en slechtste dag van 2021, van zwakste personage tot “Wiggiest” -beslissing. Je kunt je voorstellen waar we over te zeggen hebben deze twist in 12 maanden tijd!