Bold & Beautiful: George Gray van The Price is Right speelt Quinn’s Waiter For Reveal


Bold & Beautiful brengt George Gray van The Price Is Right aan boord voor een ‘Really Fun Reveal’

Het drama is op zijn zachtst gezegd verheven Vet en mooi de laatste tijd, terwijl Eric een affaire had met Donna (en Hope erachter kwam!), Sheila ontsnapt uit de gevangenis en ontdekt dat Finn nog leeft (en zijn adoptiemoeder knock-out slaat!) zijn leven. Het blijkt dat de hitte alleen maar hoger zal worden naarmate we verder komen, en een rol spelen in het plezier zal zijn De prijs is goed George Graydie niet gelukkiger kon zijn en “er een super grote kick van kreeg.”

Gray, die is verschenen op Jong & Rusteloos in het verleden is aangeworven om de rol van ober te spelen op Vet en mooien vertelde Soap Opera Digest“Het was alsof ik terugging naar mijn roots”, herinnert hij zich dat hij bij een Red Robin werkte terwijl hij aan de Universiteit van Arizona studeerde.

Dus, zal hij dienbladen vol alcoholvrije champagne optillen en ellebogen wrijven met mensen als Deacon Sharpe bij Il Giardino? Zoals blijkt, nee. In plaats daarvan zal hij als staflid verschijnen op een locatie die veel, eh, actie de laatste tijd – de gezondheidsclub.

Niet verwonderlijk – spoiler alert! – hij raakt een beetje in de war kleverig situatie wanneer Quinn binnenkomt met Bridget en hij per ongeluk wat informatie onthult die als een grote verrassing komt voor Eric’s vrouw. Dit leidt tot meer vragen, en George’s karakter zal zeker kronkelen terwijl hij op de hete stoel zit en denkt: “Hier is je ijsthee. Zet me alsjeblieft niet midden in dit drama.”

Lees ook:  Wat is er met Brooke gebeurd? Bold & Beautiful Kan uiteindelijk goed zijn

Vet en mooi spoilers geven aan dat Quinn zal Eric vangen met Donna bij de healthclub, dus daar gaat het allemaal naartoe. Hoe het allemaal afloopt met onze ongelukkige ober, Quinn en Bridget – die op dat moment luncht met haar stiefmoeder – je moet afstemmen op al het plezier en drama …

Goed, we geven je nog een weetje. Kijk uit of de ober onthult dat de pickleball-banen de laatste tijd niet open zijn geweest… en (onder dwang) dat Eric een privébungalow heeft. Wat een sappige rol voor Gray om te spelen – die ober kan maar beter hopen dat Quinn de boodschapper niet neerschiet!

Voordat je gaat, is er een speciale verjaardag op Bold & Beautiful’s zusterzeep, Young & Restless. Kijk met ons mee voor een terugblik op Het leven en de liefdes van Traci Abbott in de galerij hieronder.