Press ESC to close

Bold & Beautiful Gerucht: Is Caroline van Linsey Godfrey klaar om terug te keren?


Zou een schokkende terugkeer in de maak kunnen zijn?

In de afgelopen weken The Bold and the Beautiful’s Thomas heeft zichzelf een beetje opnieuw uitgevonden. Toen hij vrij snel doorhad dat er iets vreemds aan de hand was met zijn goede vriend Vinny, ging de ontwerper hardnekkig de waarheid na en ontdekte hij de feitelijk vaderschap van Steffy’s baby.

Meer: Nog een schokkende onthulling van het vaderschap?

Handig genoeg moest hij toen degene zijn die Hope vertelde dat hoewel haar man nog steeds een leugenaar en een bedrieger was, hij eigenlijk geen tweede kind kreeg met zijn favoriete ex. En zomaar ging Thomas van hiel tot held. (Emma wie?)

Zelfs als het nergens op sloeg (wat eerlijk gezegd nog steeds niet het geval is), vertelde Hope aan iedereen die wilde luisteren dat Thomas een veranderde man was, dus het lijkt waarschijnlijk dat als haar huwelijk blijft afbrokkelen, ze aangetrokken zal worden tot hem als een mot voor een vlam… en daar komt het gerucht dat we eerder noemden binnen.

Op het moment dat het nieuws dat doorbrak Dagen van ons leven Linsey Godfrey (Sarah) verloor, begonnen tongen te kwispelen dat de populaire actrice haar rol van binnenkort zou hernemen The Bold and the Beautifulis Caroline. Op internet veroorzaakte dat meerdere varianten van dit basisgesprek:

Tweeter nr. 1: Maar Caroline is dood!

Tweeter nr. 2: heb je ooit gezien een soap eerder?

Om eerlijk te zijn, hebben beide partijen in die specifieke discussie gelijk. We gaan echter in dit scenario de kant van Tweeter nr. 1 kiezen om een ​​simpele reden: deze specifieke soap doet dat niet echt Doen back-from-the-dead-verhalen zoals sommige soaps (waaronder die waar Godfrey op het punt staat te verlaten) dat doen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke beveelt Quinn om Forrester Creations te verlaten

Meer: Waarom Caroline’s dood zo’n klap uitdeelde

Terwijl beide Algemeen ziekenhuis en Dagen van ons leven zitten vol met zombies, mensen krabben zich zelden een weg uit te vroeg gegraven graven Vet en mooi. Het is niet onmogelijk – zoals blijkt uit eerdere rendementen als Taylor, Ridge en Macy – maar het lijkt onwaarschijnlijk.

Bekijk: de zeepsterfgevallen die ons bijna verwoestten

Dat gezegd hebbende, het is niet zo moeilijk om een ​​scenario te bedenken waarin Caroline kan worden opgewekt, aangezien ze buiten het scherm stierf. Maar wat denk je Vet en mooi fans? Zou je Godfrey’s in de pan roerende Caroline terug op het scherm willen zien? Deel uw mening in het commentaargedeelte hieronder en bekijk dan deze galerij van andere voormalige inwoners van Los Angeles we zouden graag terug willen zijn op de show.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]