Bold & Beautiful Gerucht: wilde Don Diamont (Bill) nieuwe schrijver worden?


“Ik weet niet waar dat vandaan kwam!”

Vanaf het moment dat soapfans Don Diamont voor het eerst zagen als Dagen van ons leven‘ Carlo, ze wisten dat hij iets speciaals was. Maar het kan de manier zijn geweest waarop hij naadloos overging van spelen Jong & Rusteloos‘ Bram naar Vet en mooi’s Bill die bewees hoe groot een talent de man werkelijk is.

Maar heeft hij een bepaalde vaardigheid verborgen gehouden? Die vraag kwam aan de orde tijdens een recente editie van het YouTube-chatfest Gewaagd leven, waarin Diamont en co-ster Kimberlin Brown (Sheila) nogal dapper vragen van luisteraars beantwoordden. (Hé, je weet nooit wat fans vragen, en zoals de naam al aangeeft, gaat de show live!)

Tegen het einde van de show – die je hieronder in zijn geheel kunt bekijken – vroeg een beller of het waar was dat toen Diamont toetrad Vet en mooi, wilde hij zowel voor de camera verschijnen als achter de schermen werken als scenarioschrijver. De beller vroeg vervolgens of de acteur, als hij de kans kreeg, een dramatische of komische verhaallijn zou schrijven voor zijn onstuimige alter ego.

“Ik probeer wel veel mee te nemen [humor] tegen Bill,’ erkende Diamont, ‘en vooral in de scènes met zijn kinderen. Vooral in die scènes zie je veel van Bills persoonlijkheid terug.”

Liam, Wyatt, Bill en Justin praten op het werk Bold and Beautiful

Bill zei “Handen op je heupen” maar niet “Simon Says.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Wat betreft het stukje over dat hij schrijver wilde worden? ‘Het is niet waar,’ verklaarde hij. “Ik heb nooit de wens geuit om scenarioschrijver te worden.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Herziening van May Sweeps First Week

Niet alleen dat, maar dit was een gerucht dat helemaal nieuw voor hem was! ‘Dat heb ik nog nooit gehoord’, gaf hij toe. “Ik weet niet waar dat vandaan kwam!”

Het blijkt dat de verkeerde informatie via Wikipedia is verspreid en afkomstig lijkt te zijn van de hoofdschrijver en uitvoerend producent van de soap, Brad Bell! Het lijkt erop dat Bell ten tijde van de aanwerving van Diamont een verklaring uitbracht waarin gedeeltelijk stond: ‘Het is mij een genoegen u te mogen verwelkomen [Don] tot Vet en mooi. Hij heeft ook interesse getoond om scriptschrijver te worden.
Hoewel dat een miscommunicatie lijkt te zijn geweest, begeleidde producent en Gewaagd leven presentator Casey Kasprzyk wees erop dat zowel Diamont als Brown “hun karakters door en door kennen. Ze weten wat ze zouden eten. Ze weten wat ze graag op tv zien, dus ze voegen zoveel toe aan hun personage dat het misschien niet op de pagina staat. Ze zetten hun hele zelf erin!”

Bill heeft in de loop der jaren zeker veel drama gecreëerd… die we allemaal in de onderstaande galerij hebben vastgelegd!