Bold & Beautiful ging helemaal gek met Thomas ‘Killer Mannequin


gewaagde zeepkist week van nov.  5

Thomas praat misschien met een paspop, maar we beginnen na te denken De kale en de knappe’s Liam is degene die werkelijk heeft wat hulp nodig. Deze week gedroegen beide mannen zich een beetje onevenwichtig, zoë’s zus verlichtte elke kamer die ze binnenkwam, er werden gevechtslinies getrokken in de woonkamer van Forrester en een paar besloot dat ze gewoon op een laag pitje zouden gaan zitten. Klaar om een ​​diepe duik te maken in de week die was? Lees verder, mijn vrienden!

Waar is de top, want we gaan eroverheen

Dus toen Liam door de deur stormde en ontdekte dat Thomas met Fauxpe had rondgehangen, dacht ik: ‘Nou, dat is het. Dit verhaal is voorbij. ” Maar toen las ik de spoilers voor wat komt eraan en slaakte een grote zucht van verlichting, want deze reis naar waanzin gaat verder met Hope die haar dubbelganger ontmoet en, blijkbaar, Thomas die een etentje heeft met het meest interessante stuk plastic sinds die aflevering van De Twilight Zone waar de vrouw die vastzit in een warenhuis langzaam tot het besef komt dat ze een mannequin is.

TWILIGHT ZONE, Anne Francis, James Milhollin, 1959-1964, 'The After Hours'

De kale en de knappe nam een ​​reis naar De Twilight Zone deze week.

Thomas zei natuurlijk snel dat hij de etalagepop had gebruikt als een ‘ontwerpsteun’ – niet dat Liam hem een ​​minuutje kocht. Maar dat snelle denken van Thomas ‘kant zorgt ervoor dat het verhaal naar de volgende fase gaat, en als het gaat om de oneindige aard van een soap, is dat altijd het doel.

Meer: Fans reageren op het gekke verhaal van Thomas

Ik weet zeker dat er een punt zal komen waarop de hele toon van mijn wekelijkse columns verandert, en ik begin te zeggen: “Ugh, genoeg met dit verhaal.” Maar dat punt zijn we zeker nog niet bereikt. Waarom? Omdat het sterke verhaal precies doet wat een goed soapverhaal zou moeten doen en maar weinig moderne kunnen: het zorgt ervoor dat ik niet uit gewoonte terugkom, maar omdat ik eerlijk gezegd geen idee heb waar het heen gaat en ik kan niet wachten om te zien.

Zoals jullie allemaal, spelen wij hier bij Soaps.com graag het spel “Als ik de show zou schrijven, zo zou het gaan”. En omdat we vrijwel de beste banen ter wereld hebben, kunnen we die ideeën vrij regelmatig met jullie delen (zoals die keer dat Charlie suggereerde Dapper en knap’s Shauna zou een paar hoofden voorbij kunnen laten exploderen op jacht naar Dollar Bill of, nog wilder, Liam). Als ik de show nu zou schrijven, zou Liam zich precies realiseren wat er in Thomas ‘appartement gebeurt en zeggen: “Kerel, je bent een zieke puppy. Maar als dit je weghoudt van mijn vrouw, doe het dan. “

Natuurlijk zou Thomas dieper en dieper in zijn waanidee zinken, met niemand anders dan Liam wijzer. Toen eindelijk de waarheid aan het licht kwam – en we hoorden dat de hele situatie was veroorzaakt door een hersentumor – zou iedereen (inclusief Hope) woedend zijn bij het besef dat Liam Thomas ‘leven in feite in gevaar had gebracht door te zwijgen.

Hoe zullen de dingen zich echt ontvouwen? Wie weet – vooral nu de duivelspop is begonnen Thomas aan te sporen Liam te vermoorden. Maar ze hebben mijn aandacht, en dat is waar het om gaat.

Geobsedeerd, partij van twee? Je tafel is klaar

Ondertussen moest ik lachen toen Liam suggereerde dat Thomas zo onevenwichtig was dat wekelijkse telefoontjes naar moeder Taylor er waarschijnlijk niet uitkwamen. Maar toen Hope’s man zich steeds meer druk maakte over zijn romantische rivaal, begon ik me af te vragen of Taylor vrienden en familie tarieven aanbood waarvoor Liam in aanmerking zou kunnen komen.

Meer: De realiteitscheck die Liam moet innen

Toen ik zoveel op Twitter suggereerde, antwoordden een paar mensen dat Liam duidelijk gelijk had, wat nu Thomas met een pop en zo rondhangt. Maar wat belangrijk is om hier te onthouden, is dat een tijdje wij weet wat er gaande is in het appartement van Thomas, Liam niet – of in ieder geval niet op dat moment. Als soapfans vergeten we vaak dat we alwetende wezens zijn. We zien alles en weten alles in tegenstelling tot die dwaze stervelingen die rond strompelen zonder enig idee dat de duistere complotten worden uitgebroed en wellustige geheimen die door hun vrienden en buren worden bewaard.

Maar als je die kennis wegneemt, lijkt Liam’s gedrag minstens zo twijfelachtig als dat van Thomas. Liam is als die vent op een feestje die maar één grap heeft en die vertelt aan iedereen die zijn pad kruist. “Hé, heb je die ene over de ontwerper gehoord die geobsedeerd is door mijn vrouw?”

Maak kennis met het nieuwe meisje

Hallo, Paris Buckingham. Zijn niet u een hap frisse lucht? Het valt niet te ontkennen dat soap-newbie Diamond White die eerste dag een beetje stijf was. Maar ze straalde ook, het soort aanwezigheid waar je niet anders dan toe aangetrokken kunt worden. Tegen de tijd dat ze zichzelf aan het waaien was na een beetje speels geklets met Zende te hebben uitgewisseld, was ik all-in.

vet parijs newbie screengrab

Pas op, Zoe, want die zus van je maakt veel indruk.

Meer: Laat de strijd van de zusters maar komen

Van de ene op de andere dag verveelde ik me door de driehoek Zende / Zoe / Carter (zoals we bespraken vorige week) om geïntrigeerd door het idee van Paris / Zende / Zoe. Ik heb het gevoel dat ik me misschien moet verontschuldigen bij de arme Carter, maar laten we eerlijk zijn… er was letterlijk niemand in het publiek die dacht dat hij een kans had om met het meisje in dat scenario te eindigen. Ik hou van Carter en liefdesportretter Lawrence Saint-Victor, maar zijn relatie met Zoe is pathetisch op de grens gekomen – en het is echt een heel vriendelijke grens – dankzij haar duidelijke gevoelens voor Zende.

Laat het spel beginnen

Ik zal nooit genoeg krijgen van iemand die in de woonkamer van Forrester naar een portret staat te kijken. Het kan van hen zijn of van iemand anders. Ze kunnen weemoedig dromen van hun eigen hangende op zijn plaats of gewoon hun eigen gezicht bewonderen. Maakt niet uit, ik vind het geweldig. Blijkbaar wil ik in een wereld leven waar dit iets is dat mensen doen. Ik zeg niet dat ik stiekem naar mijn eigen portret verlang, maar als je nog aan het shoppen bent voor mijn kerstcadeau …

gedurfde portret screengrab van shauna quinn

Iets zegt ons dat Shauna de outfit voor haar portret al heeft uitgekozen.

Dat brengt me bij de rivaliteit tussen Shauna en Quinn. Waarom Quinn uit dat huis is verhuisd, Ik zal het nooit begrijpen. Zoals Charlie eerder deze week betoogde, hoefde Quinn alleen maar met haar ogen naar Eric te kijken en hij zou haar in een van de vleugels van het landhuis hebben laten blijven. De man trotseerde zijn hele familie om haar tenslotte tot zijn vrouw te maken. Maar Quinn is weg, Shauna is binnen, en ondanks dat dit een van die verhalen is die je een mijl verderop kunt zien aankomen, kijk ik er naar uit, want voor mijn geld zijn twee intriganten beter dan één, vooral als ze het tegen elkaar opnemen.

Meer: Ben jij Team Shauna of Team Quinn?

Wat Brooke en Ridge betreft, ze hebben blijkbaar besloten om hun dagen door te brengen met luieren in hun goed ingerichte slaapkamer, terwijl ze praten over hun grote Destiny. Want dat is wat er gebeurt als je haast hebt met wat jarenlang een leuk verhaal had kunnen zijn in het voordeel van een instareunion, vooral op deze show. Ik heb vaak gezegd dat het hele argument “getrouwd is gelijk aan saai” waardeloos is (of in ieder geval zou moeten zijn), maar deze show is de uitzondering op de regel. Ridge en zijn vrouw komen misschien niet uit hun slaapkamers totdat Felicia’s zoon SORAS’d terugbrengt en klaar is om verleid te worden door tante Brooke.

Willekeurige gedachten

• Weet je wie Carter helemaal zou kunnen helpen om verder te gaan als zijn hart onvermijdelijk gebroken is? Maya. Gewoon het daarbuiten in het universum plaatsen …

• Vertel me dat toen Paris zei over Xende: “Ik heb die man net ontmoet, Zoe, ik ga mijn bruidsboeket niet uitkiezen”, je niet meteen dacht: “Geef het drie weken.” We weten tenslotte hoe snel deze show beweegt als het gaat om relaties.

• Waarom woont Thomas nog steeds in dat waardeloze kleine appartement? Toen Sheila Carter zuinig was en spaarde om te betalen laat haar portret schilderen zodat het ooit boven de Forrester-open haard kon hangen (droom groots, meid!), de skeezy hotelkamer waarin ze verbleef was mooier.

• Ik durf te wedden dat Paris over een maand het maatschappelijk werk heeft opgegeven en dat ze het gevoel heeft dat ze een verschil maakt in de wereld, zodat ze Zoe van de landingsbaan kan duwen.

Bekijk voordat je op de reacties van je mening over de afleveringen van deze week gaat deze galerij van de meest memorabele driehoeken om ooit uit te spelen De kale en de knappe.