Bold & Beautiful & Golden Girls’ Betty White’s Carmel-by-the-Sea Home is te koop


Er gaat een stukje televisiegeschiedenis op de markt.

De entertainmentindustrie en de gemeenschap overdag rouwden om het verlies van America’s Golden Girl, The Bold and the Beautiful aluin Betty White (ex-Ann) op 31 december 2021 en nu heeft haar landgoed het huis in Carmel-by-the-Sea, Californië van het icoon op de markt gebracht, zoals gerapporteerd door onze zustersite Aarde.

White bracht de afgelopen jaren, tot aan haar overlijden, het grootste deel van haar tijd door in haar traditionele Brentwood-huis in Los Angeles, maar haar Carmel-residentie, vele jaren geleden gekocht met haar derde echtgenoot Allen Ludden, had een speciaal plekje in haar hart. Na $ 170.000 te hebben betaald, staat het landgoed van 0,28 hectare nu op de markt voor bijna $ 8 miljoen dollar.

Betty White is thuis

Het rustiek-moderne huis van 3.621 vierkante meter heeft vier slaapkamers en vier en een halve badkamer met alleen de garage en het dak zichtbaar vanaf de straat. Als u naar binnen stapt, worden gasten getrakteerd op kamerbrede vloerbedekking met kamers met houten lambrisering die worden benadrukt door kathedraalplafonds. Het middelpunt van de woonkamer is een enorme ruw geslepen stenen open haard met ook een eetkamer die kan worden geopend of afgesloten van de keuken.

de woonkamer van betty white

Meer: When Calls the Heart plaagt zondag een wedstrijd vol drama

De ramen bieden een klein stukje hemel met uitzicht op de kustlijn en het buitenterras is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de schilderachtige schoonheid van de baai.

het uitzicht van betty white

Hoewel er vier slaapkamers zijn, is het huis momenteel geconfigureerd met slechts drie. Er is een gastensuite op de begane grond met de master op de volledige verdieping op het gehele lagere niveau – waarvan een deel kan worden veranderd in een andere gastensuite met een aansluitend bad.

Betty White's terras

Elk uitzicht vanuit het huis zal worden gevuld met zonsondergangen en horizonten terwijl u uit de extra grote ramen staart. En buiten is een geaggregeerde patio het middelpunt van een prachtig kunstwerk dat bestaat uit bosjes gebeeldhouwde en bloeiende struiken.

Als je genoten hebt van het uitzicht buiten White’s huis, wil je het kijken naar binnen en daarbuiten niet missen de herenhuizen en landgoederen van andere soapsterren in onze fotogalerij hieronder.