Bold Beautiful heeft Kelly Spencer herschikt met Remington Evans


Zie waarom Bold & Beautiful een belangrijk legacy-personage herschikt met precies de juiste actrice

Zoals kijkers weten, neemt Steffy wat tijd vrij met haar kinderen Kelly en Hayes, maar wanneer ze terugkeren naar Los Angeles, zullen we een nieuw gezicht in de mix zien. The Bold and the Beautiful heeft opnieuw de rol van Kelly herschikt – dit keer met Remington Evans, die Gigi Hawkins speelt in de FOX-serie De bewoner. Sophia Paras Mckinlay speelde eerder de rol en werd voor het laatst gezien voordat het gezin op reis ging naar het buitenland.

Krista Allen (Taylor) bracht fans op het nieuws door een schattige video met Evans vanuit de haar- en make-upkamer te plaatsen en deelde: “Gesprekken met mijn tv-kleindochter.”

In de video legde Evans uit hoe ze kan huilen tijdens een scène en zei: “Denk eerst aan iets dat echt verontrustend is”, waarop Allen antwoordde: “Wat is het meest schokkende ding… Alsof de chips op waren? Er is niet meer… Oh mijn God, dat zou me aan het huilen maken.’

Om het plezier voort te zetten, vroeg Allen zich af: “Wat is het gelukkigste dat je kunt bedenken?” antwoordde toen: “Als er een volle zak chips is!”

Allen merkte op “hoe goed” Evans was en zei: “Je zou een acteercoach moeten worden.”

Meer: Krista Allen weegt mee in de video van Sean Kanan

Ze spraken ook over hun favoriete plekken om naartoe te gaan, waarna Allen Evans nogmaals bedankte voor haar “acteertips” en vroeg: “Betaal ik je? Doe ik je Venmo?” Maar Evans maakte duidelijk dat dat allemaal niet nodig was, omdat haar service ‘gratis’ was.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Finn stopt Steffy van vertrek naar Parijs

Om de video af te sluiten, verscheen er een vraag op het scherm met de vraag: “Waarom ben je niet getrouwd met opa?” waarop Allen brutaal antwoordde: “Ik vind het leuk, had je man, Brooke.”

Oeps! Te veel informatie?

Blijkbaar, aangezien luisteraars een abrupte recordcue konden horen branden, gevolgd door krekels die fluiten. Allen sprong toen uit haar stoel en rende naar haar toe om haar nieuwe kleine co-ster een groot welkom te heten – zo schattig!

Nu we het toch over jonge sterren hebben, bekijk onze galerij vol met foto’s van de schattigste kinderen van soapswaaronder een van een actrice die vroeger Kelly speelde.