Bold & Beautiful Herschikt Steffy/Liam’s Daughter: Wie speelt Kelly? Sophia Paras McKinlay


Fans gaan Kelly Spencer vanaf vandaag, donderdag 21 april, een beetje anders zien. The Bold and the Beautiful heeft de rol van Liam en Steffy’s dochter herschikt met jongere Sophia Paras McKinlay, zoals voor het eerst aangekondigd door haar moeder Anastasia Paras op Instagram.

De rol werd het laatst gespeeld door de tweeling Colette en Avalon Gray. Hoewel dit McKinlay’s eerste optreden overdag zal zijn, zullen kijkers haar misschien herkennen van het spelen van Sarah in de primetime-hit Last Man Standing.

Kelly zal zeker een troost zijn voor haar moeder Steffy, die momenteel in het ziekenhuis ligt nadat ze door Sheila is neergeschoten. En de echte kicker is, ze heeft geen herinnering aan het incident of haar leven met Finn en hun zoon Hayes. Gisteren werd zelfs onthuld dat Steffy gelooft dat zij en Liam nog steeds getrouwd zijn!

Meer: Voormalig soapfavoriet in nieuwe Hallmark-film

Liam was niet de enige die verrast was door Steffy’s onthulling… Haar vader Ridge was erbij om getuige te zijn van het tafereel en Liam’s vrouw Hope, Brooke en Steffy’s moeder Taylor waren ook allemaal verbluft – en de enige persoon die hiervan profiteert is Sheila. Uiteindelijk was Bridget het met Taylor eens dat Liam mee moest spelen om Steffy niet nog meer te traumatiseren.

En ze zal getraumatiseerd zijn als Steffy hoort dat Finn, de man van wie ze hield en met wie ze getrouwd was, de vader van haar kind Hayes, ook werd neergeschoten en stierf door toedoen van zijn eigen moeder. Het laatste detail zal echter waarschijnlijk wat langer duren om uit te spelen, maar als dat zo is … zoals de portrettist van Taylor Krista Allen waarschuwde: ‘Als dit ontploft…’

Blijf kijken!

McKinlay is de zesde actrice die Kelly speelt… en met dat leuke weetje, kijk eens naar onze fotogalerij van de meest herschikte personages uit soaps.