Bold & Beautiful: Hope Logan’s cowgirl-outfit roept reacties van grote fans op


Je zou denken dat niets zou kunnen afleiden van een personage dat haar tante betrapt omdat ze ‘de andere vrouw’ is. En nog

Op 14 juni, The Bold and the Beautiful speelde een grote, en we bedoelen groot, onthullen: Hope ontdekte dat haar tante Donna ‘pickleball’ speelde met de getrouwde man Eric. (Lees hier de volledige samenvatting.De scène was net zo explosief als alle uitgaansgelegenheden, waarbij Hope haar verontwaardiging uitte en Donna haar smeekte om Quinn in het donker achter te laten. En het bracht mensen zeker aan het praten … alleen niet over het drama dat zich net had ontvouwd.

Wat… droeg… Hoop… droeg?

“Als iemand me betrapt en antwoorden wil, gekleed als Annie Oakley,” twitterde BigBoss, “dan zou ik ze absoluut niet serieus kunnen nemen. Lachen zou het enige zijn dat uit me komt. Duizelig, veedrijfster! Jaaa!”

Meer: Krista Allen’s pleidooi voor fans

We konden de kaak van Serial Drama niet op de grond zien liggen terwijl ze hun bericht typten, maar jongen, zouden we het ons kunnen voorstellen! “Dus ze zijn echt gewoon… toegewijd aan die outfit.”

JEP. Dat deden ze zeker. Misschien is het haute couture, en we beseffen het gewoon niet. Misschien is dat de look die Rodeo Drive tegenwoordig in vuur en vlam zet. Misschien niet? ‘Ik weet niet wat de garderobeafdeling tegen Hope heeft,’ viel Toby’s Naza in. “Eerst kleden ze haar als Half Pint aan Kleine huis op de Prairie en nu Annie Oakley.

‘Ze is een ontwerper,’ voegde ze eraan toe. “Kom op, garderobe-afdeling!”

Terugkijkend heeft Hope lang gemarcheerd op het ritme van haar eigen drummer als het gaat om haar kledingoproepen. Jurkje van Little Bo Peep, iemand?

hoop mode

Als je je het Halloween-kostuum van de heldin in 2019 herinnert, is deze nieuwste outfit misschien gewoon haar manier om in haar dagelijkse kleding te werken waar ze dol op is Toy Story’s Jessie.

jessie hoop speelgoedverhaal

Het is zeker niet de eerste keer dat Vet en mooi heeft ook de wenkbrauwen doen fronsen met zijn kostuums. Bekijk de fotogalerij hieronder om opnieuw te bezoeken wat meer merkwaardige kleermakerskeuzes.