Bold & Beautiful: Hope mag Brooke of Liam nooit vergeven dat ze samen zijn gaan slapen en samen slapen


Op zijn minst een verlies voor Hope kan een overwinning zijn voor haar portrettist?

Of we het nu willen of niet, er doemt een potentiële crisis op boven de hoofden van Vet en mooi fans sinds enige tijd. Welnu, als het gaat om het CBS-schuim, zijn er ongeveer een dozijn potentiële crises die elk moment kunnen ontploffen, maar die ene waren praten over is bijna te gruwelijk om te begrijpen: Brooke en Liam slapen samen!

En toch, met elke dag die voorbijgaat, lijken ze steeds dichter bij het maken van onze nachtmerrie hun realiteit te komen.

Toen Annika Noelle op de laatste Vet Live om over alles te praten Hope, gaf ze toe dat ze zich eerst net zo verward voelde als de fans toen ze de chemie tussen Scott Clifton en de personages van Katherine Kelly Lang zag.

“Ik had zoiets van, ‘Ok… wat gebeurt hier mee'”, lachte ze. “‘Wat gaat er gebeuren?'”

Terwijl de weken en maanden voorbij zijn gegaan, houden die vragen de actrice nog steeds bezig. Ze weet niet waar het verhaal heen gaat, maar ze weet hoe ze denkt over de mogelijkheid ervan.

“Ik hoop dat,” merkte ze op, verwijzend naar Brooke die met Deacon sliep toen hij met Bridget getrouwd was, “zoals Annika en Hope natuurlijk zouden hebben geleerd van haar fouten uit het verleden.”

Brooke Liam praat B&B

O jongen. We houden niet van die blik in Brooke’s ogen. afbreken! afbreken! Ga daar niet heen met Liam!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Kelly Kruger Brooks keert terug als Eva de publicist

Krediet: CBS-screenshot

Eerlijk gezegd zouden we hetzelfde hopen… Maar dit is Brooke waar we het hier over hebben. En ze maakte die fout al twee keer toen ze met Oliver naar bed ging. Toegegeven, de omstandigheden waren heel anders dan haar affaire met Deacon. Die tweede keer was onbedoeld… maar Brooke deed slaap nog steeds met de schoonheden van haar dochter.

Hoe dan ook, om terug te komen op haar affaire met Deacon, mijmerde Noelle: “Ik denk dat dat uiteindelijk een van de grootste rotzooi was die Brooke in haar leven heeft gedaan. Ze heeft daardoor echt veel verloren en geleden. En het bracht haar relatie met [Bridget].”

Maar Brooke’s oudste dochter is niet de enige die last heeft van die hele puinhoop.

Het is ook, legde Noelle uit, “een stigma dat al heel lang aan Hope is gehecht als kind van Deacon en al dat soort dingen. Dus ik zou echt hopen dat Brooke haar lesje heeft geleerd.

En dat is geweldig en zo, maar goed, zie hierboven Brooke’s neiging om van haar verleden te leren.

Dat gezegd hebbende, gaf Noelle toe dat ze als actrice die beats graag met Lang zou spelen als Brooke en Liam horizontaal zouden worden. Het zouden, weet ze, ‘hartverscheurende scènes’ zijn.

Maar wat Hope betreft: ‘Ik weet het niet,’ gaf Noelle toe, maar ‘het zou heel moeilijk zijn om haar moeder te vergeven. En bij God, als Liam dat deed, hoop ik dat ze op dat moment voorgoed met hem klaar zou zijn.’

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke beschuldigt Taylor ervan te proberen tussen Liam en Hope te komen

Met andere woorden, Brooke en Liam die samen in bed springen, kan volkomen rampzalig zijn. Het kan heel goed zijn dat ze elkaar troosten – alleen – terwijl Hope hen allebei uit haar leven snijdt! Het karakter van Noelle is echter, zoals ze tijdens haar interview toegaf, veel vergevingsgezinder dan de actrice.

B&B Brooke Liam hoop

‘Oké, loop me hier nog een keer doorheen. Jullie twee vonden dit een goed idee, waarom?”

Krediet: Howard Wise/JPI

“Ik denk dat dat een van de leukere dingen aan haar is,” vertelde Noelle. “Ik in het echte leven. Een en klaar. Je kruist me en dat is het. Ik ben niet zo vergevingsgezind.”

Dus hoewel de actrice misschien voor altijd klaar is met Liam, valt nog te bezien of Hope met evenveel ijver afscheid van hem kan nemen. Een meisje kan echter dromen. Toch hoeven fans zich nog niet al te veel zorgen te maken, want het is nog niet helemaal een uitgemaakte zaak.

Meer: Zie het onder ogen, ‘Lope’ is zo goed als klaar!

“Ik denk dat ik in hetzelfde schuitje zit als jij”, zei Noelle tegen de fans. “Ik wacht een beetje af welke kant het opgaat.”

Hope heeft in de loop der jaren veel vergeven, zoals je kunt zien als je onze fotogalerij van haar vaak dramatische leven!