Bold & Beautiful: Hope rolt als Liam Steffy laat geloven dat hij haar man is


In haar ziekenhuiskamer roept Steffy: “Godzijdank, mijn lieve echtgenoot”, terwijl ze Liams gezicht streelt.

Op de gang verzekert Hope haar moeder dat ze zich geen zorgen maakt over Liams zorg voor Steffy. Als ze zich die vreselijke nacht herinnert, zullen ze er allemaal voor haar zijn – inclusief Liam. “Dat is de manier waarop het zou moeten zijn.” Hij houdt van haar en is daar altijd eerlijk over geweest. Hun liefde voor Kelly bindt hen, maar zijn ring zit aan haar vinger, niet aan die van Steffy.

Meer: Zeepdierenarts deelt gezondheidsupdate

In de buurt bespreken Bridget en Taylor of Steffy zich de schietpartij ooit zal herinneren en betreuren ze dat iemand Finn van hen heeft afgenomen. Sheila luistert terwijl Taylor zich afvraagt ​​of de herinnering van haar dochter aan het incident terugkomt. Ze bespreken dat ze fysiek en emotioneel te zwak is om te onthouden. Bridget gaat bij Steffy kijken.

Meer: Kimberlin Brown praat over Sheila’s toekomst

In het ontwerpbureau van Forrester laat Carter Quinn zichzelf herhalen. Ze zegt: “Prima… ik mis jou ook.” Hij straalt. “Ik zal proberen het niet naar mijn hoofd te laten stijgen.” Hij herhaalt dat hij haar ook mist. Praten komt erop neer dat hij doet wat hij moest doen door dingen met Paris te beëindigen. Quinn is zo blij te horen dat het voorbij is tussen Carter en Parijs. Hij trekt een vragende wenkbrauw op als ze dit zegt. Quinn houdt vol dat het om de voor de hand liggende redenen is: zijn vriendschap met Zende, om nog maar te zwijgen van die jonge vrouw die haar leven probeerde te ruïneren. Ze bespot Carter en Paris omdat ze niet in staat zijn om hun aantrekkingskracht te bestrijden en vraagt ​​zich af waarom het zo bekend klinkt. Hij vraagt: “Heb je het over jou en mij?” Quinn beweert dat dat verleden tijd is, maar ze mist hun gesprekken. Ze heeft niet veel vrienden (verrassing, verrassing) en er is een leegte in haar leven sinds ze niet meer samen tijd doorbrengen.
Carter, Quinn praten B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Bill dringt er bij Liam op aan om Deacon weg te houden van hoop

Bridget komt Steffy’s kamer binnen en beseft tot haar schrik dat Steffy denkt dat Liam haar man is. Bridget denkt dat de patiënt wat rust nodig heeft, maar Steffy raakt in paniek. Ze wil niet dat haar man haar verlaat. Liam verzekert haar dat hij voor de deur staat. Steffy zegt tegen hem: “Dank je. Ik houd van jou. Ik houd zo veel van je.” Liam knikt ongemakkelijk, “Ja…”

In de gang mijmert Hope tegen Brooke dat Steffy’s leven nooit meer hetzelfde zal zijn. Niemand kon het haar kwalijk nemen dat ze zich die vreselijke nacht niet wilde herinneren, en als ze dat doet, hoe zal ze dat dan verwerken. Hoe ga je om met het vernemen dat je man dood is en nooit meer terugkomt?

In de buurt informeert Taylor Thomas via de telefoon en verbreekt vervolgens de verbinding. Sheila vraagt ​​naar Steffy’s geheugen. Taylor zegt dat ze het zich nog steeds niet kan herinneren. Het spijt haar; ze weet dat Sheila net zo bezorgd is als zij om erachter te komen wat er is gebeurd. Ze verzekert haar dat ze zullen uitvinden wie dit heeft gedaan en hen achter de tralies zullen zetten. Sheila laat Taylor haar knuffelen.
Taylor knuffel Sheila B&B

In het ontwerpbureau vertelt Quinn aan Carter dat niemand haar zo begrijpt als hij. Ze is blij dat ze weer bij haar man is, maar hij slaapt in het pension. Carter vraagt: “Is er nog steeds een probleem?” Quinn houdt van Eric, hij is haar man en zij is toegewijd aan hem. Carter snapt dat, maar is er nog steeds een probleem in haar huwelijk?

Lees ook:  Bold & BeautifulBill gaat achter Deacon aan in een vlaag van jaloezie over Sheila?

Meer: Katherine Kelly Lang’s schattigheid overlaadt foto’s

Quinn herinnert Carter eraan dat ze altijd met hem over alles kon praten en dat ze zichzelf kon zijn bij hem. Carter voelt dat Eric haar ook niet wil veranderen. Quinn is hier niet gekomen om daar op in te gaan. Carter vraagt ​​zich af of het teruggeven van de sleutel een excuus was. Quinn mist haar vriend. Carter voelt dat er geen vrouw op deze wereld is zoals zij. Ze is een origineel onder de originelen. Quinn spint: “En vergeet het niet.” Dat zal Carter nooit doen.

In de wachtruimte van het ziekenhuis zien Hope en Brooke Taylor en Sheila. Brooke is verrast om Carter te zien, die vermoedt dat ze daar niet thuishoort. Taylor houdt vol dat ze dat doet. Sheila bevestigt dat ze zich zorgen maakt over Steffy. Ridge en Liam verschijnen met Bridget. Ze leggen uit dat er een verandering is geweest. Sheila wil weten of ze ooit haar geheugen terug zal krijgen. Bridget zegt dat dit meer met Liam te maken heeft. Ridge legt uit dat Liam de kamer binnenkwam en Steffy was erg dankbaar hem te zien. Hope lacht: “Natuurlijk zou ze dat zijn.” stamelt Liam als hij het nieuws verkondigt dat Steffy denkt dat hij en zij nog steeds getrouwd zijn. Hope’s wenkbrauwen gaan omhoog, Brooke ademt uit en Sheila probeert haar opluchting te verbergen.
Sheila, Liam, Hope, Brooke, Bridget B&B

In haar ziekenhuiskamer vraagt ​​Steffy de verpleegster om haar man Liam terug te laten komen.

Meer: When Calls the Heart-teasers!

In de gang verbaast Brooke zich erover dat Steffy geen herinnering aan Finn heeft. Taylor vindt het geen goed idee om het haar nu te vertellen. Brooke hapt naar adem. Ze kunnen haar niet laten geloven dat Liam haar man is als hij getrouwd is met Hope. Ze vraagt ​​Bridget of ze vindt dat Steffy over Finn moet worden verteld. Bridget vertelt haar moeder dat Steffy kwetsbaar is. Ze moet het met Taylor eens zijn; ze kunnen Steffy’s trauma nog niet opruimen. Hoop zucht. Liam denkt dat het op dit moment misschien het beste is om haar te laten geloven wat ze gelooft. Hij gaat weer naar binnen.
Liam, Hope, Brooke, Bridget ziekenhuis B&B

Lees ook:  Wie met wie omgaat op vet en mooi leidt tot één conclusie - slecht schrijven

In de kamer is Steffy opgelucht om Liam te zien. Ze is zo bang geweest. “Ik ben geraakt?” Liam verzekert haar dat ze binnen de kortste keren 100% zal zijn. Ze gelooft hem. ‘Zolang ik jou, mijn man, aan mijn zijde heb. Zeg me alsjeblieft dat je me niet met rust laat.” Liam streelt haar gezicht. “Ik ga je niet verlaten en je zult niet alleen zijn.” Hope kijkt vanuit de gang toe en kijkt bezorgd.
Liam, Steffy echtgenoot B&B

Meer: Bekijk de gewaagde foto’s van de B&B-ster

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke maakt ruzie met Ridge en TaylorHope probeert Steffy weer in de realiteit te helpen.

Terugkijken op De gekke geschiedenis van Quinn Fuller Forrester in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.