Bold & Beautiful: Hope vertelt Brooke dat Douglas haar op oudejaarsavond heeft gezien


In de hut houdt Douglas vol dat het waar is – de kerstman kuste oma! Hope vertelt de jongen dat zij en Liam een ​​beetje van de kaart zijn. Douglas herhaalt dat hij Brooke een man met een rode hoed zag kussen. Ze grillen hem om er zeker van te zijn dat hij het over oudejaarsavond heeft en niet over kerstavond. Douglas zegt dat het hem speet – Liam zei hem niet naar het hoofdgebouw te gaan, maar hij deed het, en toen zag hij oma de kerstman kussen. Hope werpt Liam een ​​blik. Ze onthoudt een belofte van het kind om dat nooit meer te doen. Douglas voelt dat ze zich ergens zorgen over maakt. Liam geeft toe dat ze weten dat Brooke die nacht niet goed is gaan slapen, maar vraagt ​​zich opnieuw af of Douglas de dagen verward heeft. Douglas houdt vol dat het oudejaarsavond was. Hope zegt dat hij er vrij zeker van lijkt, dus ze zal hem nodig hebben om haar alles opnieuw te vertellen wat hij zich herinnert van die nacht.

Meer: Foto’s: Don Diamont viert ‘meest rommelige’ verjaardag met tweeling

Douglas herinnert zich dat hij niet kon slapen zonder zijn knuffelkonijn. Hij sloop naar het grote huis en toen hij het raam van de woonkamer passeerde, zag hij oma de kerstman kussen. Liam vraagt ​​of iemand hem heeft gezien. Douglas zegt nee. Hope vraagt ​​zich af of het een droom had kunnen zijn, maar de jongen is ervan overtuigd dat het echt was en hij zag het gebeuren. Ze stuurt hem weg om huiswerk te maken en Liam vraagt: “Waar zou hij het over kunnen hebben?” Hope weet het niet – Ridge kwam pas de volgende dag terug. “De enige manier om het zeker te weten, is door een gesprek met mijn moeder te voeren.”
Douglas Hope Liam B&B

In het hoofdgebouw wil Ridge weten wat hij kan doen om het beter te maken voor Brooke. Ze zitten hier samen in. Brooke en Ridge omhelzen elkaar. Ridge herinnert de blondine eraan dat hij haar man is en er altijd voor haar zal zijn. Hij vertrouwt toe: “Ik heb je veel meer nodig dan jij mij.” Brooke weet niet eens hoe hij haar kan verdragen – ze heeft een ander probleem voor hen gecreëerd. Ridge herhaalt dat ze dit als koppel zullen aanpakken. Brooke zucht: “Ik hoop het.” Ridge verzekert haar dat ze dit hebben en dat hij nergens heen gaat.
Ridge Brooke hand in hand B&B

Brooke maakt zich zorgen over wat haar ertoe aanzette om te drinken. Ze is al zoveel jaren nuchter en uit het niets had ze de drang om te drinken. Brooke zou willen dat ze die nacht kon wissen. Ze wenste dat Ridge bij haar was geweest… meer dan hij weet. Ridge raast over hoe hij moet weten wanneer ze het moeilijk heeft. Hij wil haar pijn wegnemen en kan het niet. Brooke stelt dat niemand dat kan. Ze moet betere beslissingen nemen en wil niet dat wat er is gebeurd ooit nog gebeurt. Ridge vertelt hoe ze schoon werd en hem alles vertelde – die eerlijkheid zorgt ervoor dat hij een beter persoon voor haar wil zijn. “Ik hou zoveel van je”, zegt hij terwijl hij haar in een knuffel trekt. Brooke huilt van schuldgevoelens.

Meer: De echte bedreiging voor het huwelijk van Brooke en Ridge is *dit*

Op Carter’s loft merkt Paris op dat het onberispelijk is. Het gesprek gaat over haar financiële portefeuille. Paris weet dat ze bij hem in goede handen is. Ze kijkt naar het nestei dat ze aan het bouwen is en verbaast zich erover dat hij echt een financieel genie is. Paris is zo dankbaar voor alles wat hij doet… en niet alleen financieel. Ze vertelt hoe hij alles voor haar deed en ze weet niet wat ze zou hebben gedaan zonder zijn begeleiding, vooral wat Zende betreft. Paris realiseert zich dat ze nog niet klaar is om te trouwen als ze naar Carter kijkt en niet stopt met aan hun kus te denken. Het is een van de redenen waarom ze zich niet volledig kan binden aan Zende. Paris glimlacht: “Maar hier zijn we, en ik vind het leuk.” Carter vindt het ook leuk. Ze voelden zich allebei een beetje schuldig over de kus en vertellen hoe onverwacht het was. Paris wilde hem alleen maar bedanken voor de heads-up over het voorstel van Zende en is misschien een beetje bijgepraat. Ze merkt op dat de omstandigheden nu zijn veranderd – Zende is uit met een model en ze is daar bij Carter. De Forrester COO kan de kus niet uit zijn gedachten krijgen en trekt in voor een andere. Ze zoenen en trekken dan eindelijk uit elkaar. Paris maakt zich zorgen: “Dit kan ingewikkeld worden.” Carter knikt, “Ik weet het.” Ze gaan weer zoenen.
Parijs, Carter kus opnieuw B&B

In de hut biedt Liam Douglas hulp bij zijn spellingshuiswerk, maar merkt dat de jongen van streek is. Douglas kan niet stoppen met denken aan wat hij hem en mama heeft verteld en is bang dat ze teleurgesteld zijn in hem. Liam stelt de jongen gerust dat ze trots op hem zijn omdat hij zo openhartig is. Douglas vraagt ​​waar Hope is en hoort dat ze met oma is gaan praten. De jongen vraagt ​​zich af of ze haar zal vertellen wat hij heeft gezegd.

Meer: Sean Kanans moordende nacht

Hope verrast Brooke in haar woonkamer terwijl ze terug begint te fotograferen met Deacon. Hope vraagt ​​of ze alles duidelijk heeft gemaakt omdat zij en Liam een ​​gesprek hadden met Douglas, die die avond naar het huis kwam op zoek naar zijn knuffeldier. ‘Is er iets dat hij misschien niet had moeten zien?’ Brooke vraagt: “Wat bedoel je?” Hope vermeldt dat hij haar die nacht door het raam zag. Brooke is bang dat hij haar heeft zien drinken. Haar dochter zegt van niet, maar er is iets anders en ze kunnen het niet echt begrijpen. Douglas was echter 100% zeker. ‘Douglas zegt dat hij je heeft gezien. Hij zag je de Kerstman kussen.’ Brooke hapt naar adem, “Wat?” Hope herhaalt dat de jongen haar een man met een rode hoed zag kussen. Brooke kreunt, “Oh mijn God.” Hope herinnert haar eraan dat Ridge die avond niet thuis was en vraagt: “Wat is er gebeurd, mam?” Brooke kijkt verbijsterd. Hope vraagt: ‘Mam? Geef mij antwoord, alstublieft.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope smeekt Brooke om schoon te worden.

Terwijl ze nog een hoofdstuk aan haar verhaal toevoegt, kijk je terug op de leven en liefdes van Brooke Logan in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.