Bold & Beautiful: Hope waarschuwt Taylor en Steffy om Brooke’s huwelijk te respecteren


Bij het klifhuis verwent Steffy Taylor met een toetje en vertelt dat Ridge ook voor sommigen komt. Hoop komt onverwacht; ze is op zoek naar Douglas’ voetbal. Taylor nodigt haar uit om zich bij hen aan te sluiten en Steffy vertelt dat Ridge ook wordt verwacht. Hope weet niet zeker of hij het gaat redden – hij is bij haar moeder, die haar man vandaag nodig heeft. Taylor vraagt ​​of alles in orde is met Brooke. Hoop haalt zijn schouders op. Steffy verzekert: “Je weet dat je het ons kunt vertellen, Hope.” De blondine geeft toe dat ze wat stress in het leven van haar moeder heeft gebracht door te streven naar een relatie met haar vader. Ze wil er gewoon zeker van zijn dat ze Brooke en Ridge de ruimte geven en dat Taylor dit niet als een kans ziet. Taylor vraagt ​​zich af wat ze bedoelt.
Taylor ondervraagt ​​Hope B&B

Steffy vermoedt dat dit de echte reden is waarom Hope langskwam – het ging niet om Douglas’ voetbal, maar om haar moeder te confronteren. Hope ontkent het, maar vindt dat het moet worden gezegd. Taylor heeft nog steeds gevoelens voor Ridge en ze hadden ooit samen een gezin. Steffy komt tussenbeide: “Dat doen we nog steeds”, en vraagt ​​haar ter zake te komen. Hope is blij dat Taylor terug in de stad is, ze hoopt alleen dat zij en haar dochter onthouden dat Ridge niet langer met haar getrouwd is. “Hij is getrouwd met mijn moeder.” Steffy herinnert Hope eraan dat wat Ridge ook beslist, aan hem is. Hope zegt dat hij zijn beslissing al heeft genomen. Steffy zegt dat hij veel heeft meegemaakt, en het meeste komt door haar en Brooke. Hope vermoedt dat ze verwijst naar Deacon. Ze debatteren over de pijn die hij veroorzaakte en het rommelige schandaal. Niemand lijkt zich zorgen te maken over Ridge’s gevoelens of zorgen. Met wie hij uiteindelijk getrouwd is, is aan hem, niet Hope en niet Brooke. Hope glimlacht strak en vraagt ​​Taylor om het huwelijk van haar moeder te respecteren. Ze probeert de vrede te bewaren en moet weten dat dit door beiden wordt begrepen. “Is dat duidelijk?”

Meer: Taylor’s gok met Sheila

Thuis flitst Brooke om haar geheim met Deacon te bewaren. Ridge onderbreekt haar en denkt dat ze ook weer aan oudejaarsavond denkt. Ze vraagt ​​of hij ergens moet zijn. Ridge moet daar zijn. Brooke klaagt dat al die jaren van nuchterheid verloren zijn gegaan door een fout. Ridge geeft haar een peptalk – ze doet alle goede dingen, te beginnen met naar de AA-bijeenkomst te gaan en op te staan ​​en iedereen de waarheid te vertellen. “Stop met jezelf hierover op te winden, oké?” Brooke is het ermee eens: “Oké.”

Meer: Problemen op komst voor Chicago Fire-duo

Brooke zucht – ze kan zich haar leven zonder hem niet voorstellen. Ridge verbaast zich erover dat ze na al die jaren nog steeds samen zijn; wat het leven hen ook toewerpt, ze zullen er zonder schaamte mee omgaan. Brooke probeert en waardeert zijn steun… en Hope ook. Ze vindt het niet leuk hoe Hope zich verantwoordelijk voelt voor wat er is gebeurd. Ridge vat samen dat niemand verantwoordelijk is. Brooke begrijpt niet wat haar ertoe aanzette om te drinken. Ze was boos dat hij niet thuiskwam, maar er moest meer zijn geweest! Ridge zwijgt dat ze het probleem aan het oplossen is en belooft dat ze de oorzaak zullen vinden. Als ze dat doen, zal hij ermee omgaan en het zal hun familie sterker maken. Ze omhelzen. Brooke flitst om Deacon aan te sporen om foto’s met haar te maken terwijl Ridge haar vertelt dat het maar één nacht was. Ze moet zich richten op de toekomst.
Brooke, Ridge stellen B&B gerust

Bij Forrester Creations vertelt mevrouw Buckingham aan Paris dat ze zonder de hulp van Zende nooit voor deze verrassing zou zijn gekomen. Ze is erg blij dat Paris met zo’n fijne jonge man uitgaat. Paris glimlacht strak. Haar moeder vervolgt dat ze Zende online volgt en een hoge dunk van hem heeft, maar voelt tegenzin vanuit Parijs. Ze vraagt ​​zich af of er iets met hen aan de hand is waar ze niets van af weet. Paris buigt af en de twee omhelzen elkaar weer, blij dat ze weer herenigd zijn. Grace gaat verder over de geweldige dingen die haar dochters hebben bereikt voordat ze terugkeerde naar Zende. Ze waarschuwt Paris om haar wederhelft zorgvuldig te kiezen. Het gaat niet alleen om geld en aanzien, het gaat om het vinden van de juiste basis om een ​​toekomst op te bouwen. “Zou die man Zende kunnen zijn?”
Mevrouw Buckingham, Paris talk B&B

Meer: Zeepnieuws: B&B-ster behandelt haters

In het ontwerpbureau tiert Zende tegen Carter over de mogelijkheid dat Paris geïnteresseerd is in een andere man. Als dat het geval is, wil hij een naam! Hij is erg beschermend tegen haar, en hoewel hij niet weet dat er concurrentie is, zal hij, als die er is, niet opgeven en gewoon weglopen. Zende puzzelt over de gang van zaken op de avond van zijn voorstel – het is alsof iemand haar een tip heeft gegeven. Hoe dan ook, haar antwoord zou hetzelfde zijn geweest; ze is niet klaar voor het huwelijk. Hij geeft toe dat het een schop onder zijn buik was – hij hoopte dat ze nu verloofd zouden zijn.
Zende geeft B&B niet op

Meer: Y&R-leider plaagt ontberingen in het verschiet

Zende weet dat het overkomt alsof hij een groot medelijdenfeestje voor zichzelf geeft. Carter stelt hem gerust. Zende heeft een toekomst met Paris nog niet opgegeven en is blij dat hij wat tijd met haar moeder kan doorbrengen. Carter mijmert dat hij weet hoeveel Paris haar moeder heeft gemist. Zende werpt hem een ​​nieuwsgierige blik en bedenkt wat een goede vriend hij in Parijs is geweest. Hij schakelt nog over en hoopt nog steeds een ring om de vinger van zijn vriendin te doen, maar vraagt ​​zich af of er nog een man is, wie dat zou kunnen zijn?

Volgende The Bold and the Beautiful: Na een felle ruzie met Hope, spoort Steffy Taylor aan om voor Ridge te vechten.

Mis de . niet prachtige nieuwe Bold & Beautiful cast foto’s in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.