Bold & Beautiful Interview: Kimberlin Brown/Don Diamont over Bill/Sheila


Houd ervan of haat het, het heeft je aandacht.

Tijdens een recente YouTube-chat, Vet en mooi castmates Don Diamont en Kimberlin Brown maakten het typische ‘oude getrouwde stel’ en waren het daar niet mee eens. Op wat? Het onderwerp van Bill’s welzijn, in het bijzonder over hoe dit zijn besluitvorming beïnvloedt als het gaat om Sheila, een maniak.

‘Bill is niet in orde. Bill maakt iets door”, zegt Diamont, die sinds 2019 de Spencer Publishing-magnaat speelt en hem als zodanig door en door kent. ‘Het is duidelijk dat hij niet in orde is.

“We zullen zien hoe het gaat terwijl de zaken zich blijven ontwikkelen”, vervolgde hij. ‘Maar ik zou Bill zeker niet als oké kunnen omschrijven. Hij is zichzelf niet. Hij maakt iets door.”

Brown kon haar leidende man dat niet laten zeggen zonder tussenbeide te komen. ‘Ik smeek je om van mening te verschillen,’ wierp ze tegen, terwijl ze een glas ophief. “Dames, ik ga je vertellen dat Bill meer dan oké is!”

Don Diamont, Heather Tom

“Wat? Vind je liever een muntje op je kussen?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Diamont begreep de dubbelzinnigheid en lachte. Natuurlijk is de hengst nog steeds in voor een rol in het hooi. ‘Oh, hij functioneert! Bill functioneert nooit.

“O ja, hij functioneert heel goed,” zei Brown. Maar even serieus, mensen… Wat is hier aan de hand? Dit kan onmogelijk het echte zijn tussen Bill en Sheila… toch? Zo vaak als Bill van ze heeft gehouden en ze heeft verlaten (en toen naar ze terugging), is liefhebben zelfs maar een vaardigheid die hij bezit?

Lees ook:  Bold & Beautiful: Bradley Bell reageert op fans over Steffy en Thomas die betrokken zijn bij een relatie tussen Ridge en Taylor

Diamont meent van wel. ‘Ik denk dat je door de jaren heen duidelijk hebt gezien dat Bill liefde begrijpt en in staat is om lief te hebben,’ wierp hij tegen. “En hij houdt ook van macht en controle, maar die dingen sluiten elkaar niet uit, althans niet in het geval van Bill.”

“Hou van me, verdomme!”

Krediet: Howard Wise/JPI (3)

Brown is er ook 100 procent van overtuigd dat er liefde in Sheila’s hart zit. Wat zit er in haar hoofd… eh, dat is een ander verhaal. Maar “Sheila begrijpt absoluut liefde. En dat is alles wat ze ooit in haar leven heeft gewild,’ zei ze. ‘Eerlijk gezegd weet ik niet zeker of macht en controle het belangrijkste voor haar zijn. Ze heeft gewoon een paar bizarre dingen moeten doen om te proberen de liefde te krijgen die ze altijd al wilde hebben.

‘En ze werkt er nog steeds aan,’ voegde ze eraan toe. “Wat kan ik zeggen?”

Als je bedenkt hoeveel mensen nu woedend zijn op Bill, heeft hij misschien een doelwit op zijn rug. Wie is het meest waarschijnlijk whodunit in een “Wie heeft Bill vermoord?” moord mysterie? Overweeg de verdachten in de onderstaande fotogalerij.