Bold & Beautiful Is opnieuw aan het flirten met een Deacon/Taylor Romance


Sindsdien Vet en mooi eerst hadden Taylor en Deacon elkaar kruisen en vonken gegooid, we zijn voorstander van een romance tussen de ex-gevangene en de wereldberoemde psychiater. Op papier slaat het nergens op. Maar chemie is chemie, en Sean Kanan en Krista Allen hebben het. We waren dus verheugd om te horen dat ze in de week van 15 mei meer scènes samen zouden hebben.

Op één ding na: Taylor flirt zelf niet met Deacon, ze is… Wacht, Wat? Ze probeert hem in de val te lokken voor een nieuwe romance met een andere gelukkige dame. Dit is echter nog steeds een goede zaak. Het haalt hem uit de baan van de negentenige moordenares Sheila, die hem alleen maar naar beneden had kunnen slepen.

Sean Kanan, Krista Allen diaken taylor jpi bb

‘Weet je wat dit kantoor nodig heeft? Een loveseat!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Bovendien betekent de leuke draai dat Deacon en Taylor samen tijd zullen doorbrengen. En als haar poging tot matchmaking niet verloopt zoals bedoeld, kijkt hij misschien naar de mooie Cupido naast hem en denkt: “Waarom heb ik nooit gemerkt dat ik de perfecte vrouw voor mij al ken?”

De show zou kunnen een explosie uit Deacons verleden halen om zijn nachten op te warmen. (Zie hier wie.) Maar ons vermoeden is dat de machthebbers het tweetal op de proef stellen voor een volledige affaire. (Dat, of er is de mogelijkheid om Taylor in contact te brengen met dit in aanmerking komende vrijgezel.)

Wat denk je? Zouden Taylor en Deacon een goed koppel vormen? Laat je gedachten afdwalen als jij bekijk de onderstaande fotogalerij van de meest glorieuze uitjes ooit Vet en mooi en alle zeep.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 14 – 18 november 2022