Bold & Beautiful: Is Sheila echt dood? Is Kimberlin Brown weggegaan?


“Het was een huiveringwekkende scène…”

Als we heel eerlijk zijn, willen we maar één ding van onze soaps: vermaakt worden. Laat ons lachen, laat ons huilen, laat ons iets voelen… alles. Geef ons een beetje een ontsnapping, en we zullen zeggen: “Dank u, meneer, mag ik wat meer?” En het valt niet te ontkennen dat die van vandaag Vet en mooi was vermakelijk … vooral voor degenen onder ons met een enigszins gruwelijk gevoel voor humor.

Ik bedoel, we moesten lachen, toch? Toen rechercheur Sanchez de aanwezigen in de kantoren van Forrester vertelde dat Sheila – een van de grootste schurken aller tijden – was opgegeten door… een beer?

“Dit is wat we weten”, zei Sanchez, die verder ging met te zeggen dat er “zeer verontrustend bewijs” was gevonden op een camping. “Iemand is aangevallen door een beer.”

Vervolgens verspreidde hij schijnbaar grafische foto’s van ‘wat er over is van Sheila en enkele van haar persoonlijke bezittingen’. Hij ging verder met te zeggen: “Het was een huiveringwekkende scène. We hebben haar rijbewijs en kapotte mobiel gevonden, en dit is een bewijstas. Bevat wat van Sheila’s haar en haar gescheurde, met bloed bevlekte kleding. Je krijgt het beeld.”

Oh, we hebben het goed. Omdat we zeker in deze specifieke grap zitten, omdat we deze weg eerder hebben bewandeld.

Zoals toen Sheila stierf in een brand op De jongeren en de rustelozen om vervolgens op zoek te gaan naar een baan bij Forrester Creations. Of de tijd dat Sheila — veel lijkt op Jong & Rusteloos‘ Phyllis – werd vermoord door Lauren. Of de tijd… nou, je snapt het wel.

Het hielp niet echt dat onder de mensen die zich verzamelden om het nieuws van Sheila’s laatste veronderstelde overlijden te horen, veel mensen waren die in het verleden ook dood zijn verklaard en vervolgens zijn herrezen, waaronder nieuwe leden Li en Finn.

Sanchez Li Finn kantoor B&B

Meer: Tanner Novlan in een geheel nieuwe rol

Sanchez, duidelijk een nieuweling in het hele ‘nep-dood’-gedoe, stond erop dat het DNA-bewijs ‘onbetwistbaar’ was, maar we kopen niet wat hij verkocht. Gelukkig waren er ook niet een paar mensen in de kamer.

“Ik ben nog steeds niet overtuigd,” zei Brooke, erop wijzend dat de zogenaamd overledene een meester-manipulator is. Maar Sanchez had het beste voor het laatst bewaard.

Dat klopt… hij sloeg Sheila’s teen eruit! ‘Haar middelste teen, om precies te zijn,’ zei hij.

Alles wat we daarop kunnen zeggen? ‘Goed gespeeld, Sheila. Goed gespeeld, dat wel.”

Want laten we eerlijk zijn. Hoe goed dat ook is, wat betreft bewijs, het is niet zo dat een vrouw zo gek als Sheila haar eigen teen niet had kunnen afhakken.

Beschouw ons als vermaakt, Vet & mooi. Niet overtuigd van Sheila’s overlijden, maar zeker vermaakt, en (nep) stervende om te zien wat er daarna komt!

Waarom twijfelen we aan Sheila’s overlijden? Nou, kijk eens in haar geschiedenis via en kijk of je het er niet mee eens bent dat ze helemaal in staat is om een ​​beeraanval te faken!