Bold & Beautiful: Jack eist Finn dat Sheila Hayes mag zien


Op de jet kijkt Hope op als Steffy arriveert en verontschuldigt zich dat ze te laat is. Hope is dankbaar dat ze de ontmoeting kon maken met alles wat er gaande was. Steffy geeft toe dat ze nerveus was om Finn en haar kinderen te verlaten. Hope verzekert haar dat ze morgen terug zullen zijn. Steffy verbaast zich erover dat zij en Finn klaar waren om van het huwelijksleven te gaan genieten en nu moeten ze hun familie beschermen tegen de gevaarlijkste vrouw die ze ooit heeft ontmoet. Hope voelt met haar mee en voegt eraan toe: “Wie had kunnen bedenken dat Sheila Carter de biologische moeder van je man zou blijken te zijn?”
Steffy, Hope B&B

Meer: B&B-ster in nieuwe Lifetime cheer-film!

Bij het klifhuis is Finn geschokt dat zijn vader hem vraagt ​​om Sheila toe te staan ​​hem en Hayes te zien. Jack dringt erop aan dat het moet gebeuren. Finn vraagt: “Begrijp je niet hoe gevaarlijk Sheila is?” Jack legt uit dat dit een manier is om zijn familie te beschermen – als hij haar dit geeft, gaat ze weg. Finn beweert dat de Forresters woedend zouden zijn als ze zouden weten dat ze dit zelfs maar bespreken – hij laat Sheila daar niet binnen om Hayes te zien!
Jack, Finn ongelovige B&B

In haar hotelkamer mijmert Sheila dat het vandaag de dag is dat ze haar kleinzoon ontmoet. Ze poedert haar neus en kan niet wachten tot haar kleinzoon naar haar opkijkt en weet dat dit het gezicht van zijn grootmoeder is. Ze krijgt een sms en vertrekt.

Meer: B&B alum’s peuter zet eerste stapjes bij mama!

In het Forrester herenhuis zegt Quinn tegen Eric dat hij haar had moeten vertellen wat er aan de hand was. Eric rookt dat hij zich schaamde – erectiestoornissen! Het is een grap! Hij klaagt dat hij niet kan vrijen met zijn mooie vrouw. ‘Ik kan niet…’ Quinn weet zeker dat op tijd… Eric haar onderbreekt. Het maakt niet uit hoe hij zich voelt of hoe graag hij haar wil – dit gaat niet veranderen. Ze is thuisgekomen bij een andere man. “Mijn excuses.” Quinn verwondert zich erover dat hij haar vergaf – ze voelde zich aangetrokken tot het soort man dat hij is. Eric is bang dat hij nooit meer met haar zal kunnen vrijen. Quinn omhelst hem. Eric ademt uit, ‘Ah Quinn. Het spijt me zeer.”
Quinn praat met Eric over ED B&B

Quinn zegt tegen Eric dat het goed is. Eric heeft er spijt van dat hij niet schoon is geworden en haar in de armen van een andere man heeft geduwd – ze was op zoek naar de dingen die ze allemaal nodig hadden. Toen hij naar de scheidingspapieren keek, realiseerde hij zich dat hij van haar houdt en haar de waarheid moest vertellen. Eric wil dat ze volledig eerlijk tegen elkaar zijn en zegt nogmaals dat het hem spijt – het spijt me zo! Quinn herinnert hen eraan dat ze zoveel hebben overwonnen – vooral vanwege haar fouten – en hij stond haar keer op keer bij. Nu zal ze er voor hem zijn. Ze vinden dokters en specialisten en komen hier samen als man en vrouw doorheen. Quinn trekt hem nog een knuffel.

Meer: Enorme hint over wat er in het verschiet ligt voor Sinn

Bij Forrester Creations sluit Carter een werkdeal met Brooke en Ridge, en besluit ze vervolgens voor te bereiden door aan te kondigen dat Eric de scheiding van Quinn heeft afgeblazen. Brooke is geïrriteerd en zij en Ridge nemen aan dat Quinn hierachter zit. Brooke vraagt ​​of ze naar zijn huis is geweest. Carter was ook geschokt, maar houdt vol dat het Erics beslissing was. Brooke is geschokt om te horen dat hij blij voor hen is. “Je hebt helemaal geen bedenkingen bij hun reünie?” vraagt ​​ze terwijl ze Carter uitnodigt om hun te vertellen hoe hij zich echt voelt. Carter weet wat Eric ziet als hij naar Quinn kijkt. “Toen ze goed samen waren, waren ze heel gelukkig.” Brooke vraagt ​​zich af of Carter verliefd op haar werd. Carter herhaalt dat hij blij is voor Eric en Quinn. Hij hoopte dat ze hetzelfde zouden voelen, maar begrijpt het als dat niet zo is. Ridge bedankt hem voor het laten weten; ze zullen het onderzoeken. Brooke is het daarmee eens; ze zullen Eric wat verstand inpraten. Het duo gaat de deur uit en laat Carter naar hem en Quinn flitsen om hun liefde te uiten.
Carter kantoor B&B

Bij het klifhuis vertelt Jack Finn dat hij Sheila al een sms heeft gestuurd om langs te komen – er staat meer op het spel dan hij weet. Hij beweert dat als Finn dit doet, hij de voorwaarden controleert en dat ze daarna uit hun leven zal verdwijnen. ‘Alsjeblieft, ik dring er bij je op aan om het gewoon te laten gebeuren. Doe het gewoon.”

Meer: B&B aluin openhartig over pech

Op de jet kondigt de piloot aan dat ze wachten op het weer. Steffy vraagt ​​zich af of het een teken is dat ze gewoon naar huis moet gaan, naar Finn en Hayes.

Jack is nog steeds aan het ruziën in het huis op de klif en vertelt Finn dat hij Sheila jaren geleden zover heeft gekregen om zich terug te trekken door haar te geven wat ze wilde. Finn schreeuwt dat hij Steffy heeft beloofd dat hij haar niet in de buurt van hun familie zou toelaten! Sheila klopt op de deur. Finn doet dit niet. Jack vertelt hem dat hij moet – te veel rijdt hierop! “Laat haar gewoon binnen en dan ben je voor eens en altijd klaar met Sheila.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy flipt uit wanneer ze vindt dat Sheila Hayes vasthoudt.

Terugkijken op Sheila’s slechte geschiedenis in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.