Bold & Beautiful: Jennifer Gareis Fotoshoot als Donna Logan


Jennifer Gareis stond centraal Gedurfd en mooi terwijl Donna en Eric met een moeilijke situatie worden geconfronteerd, maar de actrice vond nog steeds tijd om wat plezier te hebben op sociale media terwijl ze een aantal opnames achter de schermen met fans deelde… en bovendien een kleine uitdaging bedacht!

Donna heeft, zoals je zou verwachten als de ondersteunende en liefdevolle partner van de Forrester-patriarch, haar fabelachtig onberispelijke uiterlijk behouden, ook al wordt ze geconfronteerd met de gruwelijke realiteit dat haar liefde nog maar enkele maanden te leven heeft.

Terwijl het duo hun beste gezichten naar voren liet komen tijdens de grote modeshow, schitterde Donna in een groen exemplaar met koude schouders, een trendy gouden riem in hoepelstijl en een rondingen-omarmend ontwerp.
Donna Katie B&B

Het blijkt dat deze prachtige jurk precies dezelfde was die werd gekozen voor Gareis’ meest recente – en absoluut gloeiend heet – Gedurfd en mooi fotoshoot.

De ster ging naar sociale media om fans een kijkje achter de schermen van de sessie te geven en deelde drie voorbeeldfoto’s in verschillende poses. Ze categoriseerde de drie looks als “schattig”, “smiley” en “loungey” en vroeg haar volgers om “er één uit te kiezen!”
Jennifer Gareis B&B

Maar het waren haar medesterren en collega-soapsterren die in de reacties kwamen schreeuwen Bold & Beautiful’s Lawrence Saint Victor (Carter) liet harten en vuur vallen en klaagde: “Kan niet kiezen!”, Ashley Jones (Bridget) verklaarde: “Een van elk”, en Annika Noelle (Hope) riep uit: “Allemaal!”

Katherine Kelly Lang (Brooke) liet een reeks emoji’s met hartogen vallen, Kimberlin Brown vond de foto’s “mooi”, en Justin Davis, die Eric’s arts, Dr. Colby, speelt, zei enthousiast: “Oh, Donna!” Ook Don Diamont (Bill) uitte hun waardering met een glimlach en een rood hart, voormalig Storm-acteur William deVry met vuur-emoji’s, en Jacob Young (Rick) die opmerkte: “Mooi zoals altijd!”

Lees ook:  Gedurfde en mooie samenvatting: Zoe accepteert Carter's huwelijksaanzoek

De meeste fans merkten op dat ze alle looks geweldig vonden, maar dat ‘schattig’ het ‘loungey’ leek te verdringen voor de overwinning. Wat ons betreft, wij denken dat Gareis haar volgers in een onmogelijke positie heeft gebracht – hoe kies je er maar één?!

Welke foto van Gareis vind jij het leukst? Laat het ons weten in de reacties.

Mis het niet! Kijk terug op het liefdesverhaal van Donna en Eric in de onderstaande galerij.