Bold & Beautiful: Jordyn Lynn Ariza speelt nu Beth Spencer


Kerstmis komt vroeg voor fans van Hope en Liam’s kleine familie.

De feestdagen hebben een speciale traktatie in petto voor fans van Bold & Beautiful’s Hope en Liam – een dochter staat op het punt zich bij hen te voegen voor de feestdagen – of misschien moeten we zeggen weer meedoen hen.

Terwijl Beth Spencer vrij vaak wordt genoemd Vet en mooiOf ze nu logeerpartijtjes heeft in het Forrester-landhuis met haar moeder, een dutje doet (ze doet heel veel dutjes!), Of in het park met Donna, we krijgen het kind zelden te zien. Als we Beth in het verleden hebben gezien, werd ze gespeeld door River Davidson, die nu is vervangen.

Zoals gebruikelijk is bij soaps, wordt het personage een beetje ouder, dus wanneer we Beth de volgende keer zien, zal het in de aflevering zijn die op woensdag 21 december wordt uitgezonden, waarin ze vermoedelijk met haar ouders in de hoofdrol zal zijn. – tot aan de kerstfestiviteiten in het Forrester-herenhuis.

Verwacht een klein meisje te zien dat opgewonden is voor de komende vakantie en zich aansluit bij de groep jongeren die rond de piano van “Opa Eric” rennen, aangezien Jordyn Lynn Ariza in de rol is gecast.

Voor een voorproefje van de schattige actrice die zal verschijnen als de “nieuwe” Beth, samen met haar ouders, Hope (Annika Noelle) en Liam (Scott Clifton), haar adoptiebroer Douglas (Henry Joseph Samiri) en halfzus Kelly (Sophia Paras McKinlay), bekijk zeker onze Vet en mooi vakantie fotogalerij.

Lees ook:  Zullen Bold & Beautiful'S Steffy of Sheila sterven na hun confrontatie?