Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang (Brooke) deelt een gezondheidsupdate over haar gebroken enkel, video


De ster overdag geeft fans een kijkje in haar herstel.

Eerder deze week meldden we dat The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang (Brooke) was met spoed naar het ziekenhuis gebracht na een ongeval tijdens het Moederdagweekend. De CBS-dierenarts moest geopereerd worden, maar is nu aan de beterende hand en heeft een gezondheidsupdate op sociale media geplaatst.

Lang plaatste een video vanaf het terras van restaurant Moonshadows in Malibu, “genieten van de dag” en “lunchen” met haar moeder. Ze legde verder uit dat haar moeder naar de stad kwam om te helpen, aangezien de actrice een gebroken enkel had. Ze gaf haar volgers ook een kijkje in het speciale geschenk dat ze ontving van haar ‘schat’, vermoedelijk haar oude vriend Dominique Zoida, een designer-tasje met haar initialen KKL erop geborduurd – toen draaide de camera naar de ‘nieuwe laars’ die ze op haar been had.

Meer: Zeeppersonage wordt gedood – maar er is een wending

“Ik ben een gelukkig meisje om omringd te zijn door zoveel liefde”, zei Lang. “En ik wil jullie ook allemaal bedanken voor al jullie beterschapswensen! Het betekent echt heel veel voor me! Dank u.”

We zijn gewoon blij om te horen dat ze goed herstelt en wat tijd heeft kunnen doorbrengen met haar moeder. En de actrice die haar dochter Ashley Jones (Bridget) op het scherm speelt, was ook blij en stuurde haar liefde door een reeks emoji’s. De jongeren en de rustelozen dierenarts Kate Linder (Esther) kwam zelfs in de reacties en deelde: “Ik denk aan je en stuur mijn liefde!”

Samen met Lang en haar moeder wil je de andere niet missen dagsterren en hun echte moeders in onze fotogalerij hieronder.