Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang keert terug aan het werk als Brooke Logan na het breken van de enkel


“Ik waardeer de hulp van iedereen om mijn leven op dit moment een beetje gemakkelijker te maken.”

Mei was een maand dat The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang (Brooke) wil het misschien vergeten, maar sinds het breken van drie botten in haar enkel tijdens het Moederdagweekend herstelt de zeeparts goed en is hij weer aan het werk – met een nieuwe set wielen. Lang plaatste een foto van zichzelf met een speciale kniesteun waarmee ze zich gemakkelijker door de CBS-studio’s kan verplaatsen.

Meer: Foto’s, 10 toonaangevende mannen voor CBS-soapfavoriet

Ze bedankte het bedrijf dat de knieloper maakt voor het helpen van haar “zich op het werk en thuis te verplaatsen” en gaf een vredesteken en een mooie glimlach voor de camera’s. Lang grapte toen over hoe ze nu “een rolstoel van Kimberlin Brown (Sheila) en een elektrische zitscooter van” heeft Vet en mooi” en nu de knieloper. “Ze komen allemaal van pas! Ik waardeer de hulp van iedereen om mijn leven op dit moment een beetje gemakkelijker te maken.”

Een paar van haar collega’s waren blij met haar terugkeer, waaronder Matthew Atkinson (Thomas), die deelde: “Ja! Ik ben blij je weer op het podium te zien”, en Krista Allen (Taylor), die uitdrukte: “We zijn er allemaal voor je en houden van je! Je hebt het zo goed gedaan vandaag!”

We zijn zo blij om te zien dat de actrice aan de beterende hand is en weer aan het werk is, vooral omdat haar personage momenteel vecht om haar man Ridge terug naar huis te halen. En hoewel Ridge het niet eens is over waar hij echt thuishoort – met zijn Logan, zijn lot, of met Taylor, de moeder van twee van zijn volwassen kinderen – kan niemand ontkennen dat hij en Brooke een geweldige romance hebben gedeeld.

Om het te bewijzen, kijk eens terug op Brooke en Ridge’s on-again/off-again liefdesverhaal in de fotogalerij hieronder.