Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang met dochter en kleinkinderen op het strand, foto’s


Bij de CBS-soapfavoriet draait alles om het maken van herinneringen die een leven lang meegaan.

Het kan tegenwoordig een beetje gek zijn op het thuisfront voor Brooke, maar als het gaat om… The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang’s echte familie, ze doet niets liever dan tijd met hen doorbrengen. De actrice gaf Twitter-volgers een klein kijkje in haar laatste avontuur met haar dochter Zoe en haar kleinkinderen Zuma en Reign.

Vorige week, terwijl ze onderweg waren, maakte de bemanning van Lang een pitstop voordat ze het een dag noemden en naar huis gingen. “Moest stoppen en genieten van het strand op weg naar huis met mijn dochter en kleinkinderen”, vertelde ze, samen met een fotocollage om hun omweg te onthouden.

Meer: Zeepacteur betreurt de echte liefde die hij verloor

Hieronder hebben we Lang en Zoe lachend voor een selfie, Zuma en haar jongere broer Reign wandelen langs de kustlijn – voordat ze het water testen – en zelfs oma deed mee en poseerde met haar kleintjes, één been omhoog getrapt, op het zand strand.

Degenen die Lang op sociale media volgen, krijgen vaak uit de eerste hand een kijkje in haar verschillende avonturen met de kinderen. Vorige week deelde ze nog foto’s en een video van hun Halloween-escapades, terwijl zij, Zoe, Zuma en Reign allemaal verkleed gingen en op weg gingen voor een avond vol plezier.

En daarvoor liet Lang ons allemaal meegaan voor Zuma’s allereerste “rijles”, waar ze eruitzag “als een pro!” De appel viel niet ver van de boom, want Zuma houdt van paarden, net als haar oma.

Dus terwijl we allemaal wachten om te zien hoe haar personage Brooke omgaat met haar volgende hindernissen in het leven – en dat zullen er waarschijnlijk veel zijn – zullen we ook uitkijken naar Langs volgende opwindende activiteit met haar kleinkinderen!

Over het echte leven gesproken… Maak kennis met enkele van de Blauw Bloed cast en hun partners in onze fotogalerij hieronder.