Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang over Toen Brooke Forrester voor het eerst overnam


“Er zullen hier wat veranderingen zijn … je kunt er maar beter op voorbereid zijn!”

Katherine Kelly Lang speelt sindsdien de rol van Brooke The Bold and the Beautiful debuteerde in 1987 en door de jaren heen heeft haar personage talloze confrontaties, liefdesdriehoeken en verschillende andere verhaallijnen op het eerste gezicht meegemaakt. Elke acteur heeft waarschijnlijk zijn favorieten als het gaat om de ups en downs rond hun personages en Lang is niet anders.

Twitter-gebruiker Richly Blessed plaatste een fragment van de explosieve confrontatie in 1993 tussen Brooke, Eric, Stephanie en Ridge (toen gespeeld door Ronn Moss), waar ze wilden dat ze een contract zou ondertekenen dat een grote fout zou herstellen – in hun ogen – nadat Brooke had gewonnen 51% van de aandelen van Forrester Creations, door een technisch probleem, toen Connor Davis haar vertelde dat ze wettelijk recht had op het BeLieF-patent. En het feit dat Ridge haar uit haar rechten probeerde te misleiden, maakte Brooke alleen maar woedender – zo erg zelfs dat ze hun contract verscheurde en zichzelf tot CEO benoemde!

Meer: Soapactrice stuurt krachtige boodschap naar knappe echtgenoot

“Een van mijn favoriete scènes voor Brooke!” Lang reageerde op de tweet. “De eerste keer dat ze Forrester Creations overnam!”

We kunnen zien waarom ze deze scène als een van haar favorieten beschouwde – alleen de dialoog … hoe vaak hebben we de afgelopen jaren Brooke tegen Ridge willen horen zeggen: “Oh, hou je mond, ik kan niet op je rekenen!” En hoe zit het met elke keer dat ze dat contract verscheurde? “Hier is te vertrouwen!” Rust in vrede. “Nou, op Taylor!” Rust in vrede. “En hier is voor jou!” Rust in vrede. “En hier is voor al jullie gekke mensen!” Rust in vrede! Gooi! En Brooke’s afsluitende opmerkingen troffen hen als een harde klap in hun gezicht. ‘Weet je, er gaan hier wat veranderingen plaatsvinden… en je kunt er maar beter op voorbereid zijn,’ bloosde ze. “Je kunt maar beter op ze voorbereid zijn!”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Wie speelt Sheila's rechter? Joe Lando keert terug

Oh, de goede oude tijd… Wat zijn enkele van je favoriete scènes uit die tijd? Deel ze zeker met ons in het commentaargedeelte.

En hoewel Brooke en Taylor een nieuw blad hebben omgeslagen en hebben besloten zichzelf op de eerste plaats te zetten als het om Ridge gaat, en ondertussen vrienden zijn geworden (laten we eens kijken hoe lang dat duurt), hebben ze behoorlijk wat explosieve confrontaties, zoals uitgelicht in onze fotogalerij hieronder.