Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang verlaat Italië / beëindigt herfstvakantie, foto’s


Aan alle goede dingen moet een einde komen.

Degenen die volgen The Bold and the Beautiful‘Katherine Kelly Lang (Brooke) weet op sociale media dat ze een herfstvakantie naar Italië heeft genomen en de afgelopen week heeft genoten van alles wat het land te bieden heeft. We zijn verheugd te kunnen melden dat de CBS-soapactrice veilig en wel weer thuis is.

“Ciao Italia!” Lang deelde, samen met drie prachtige foto’s vanaf een balkon in Italië. “Ik mis je nu al!”

De actrice die haar dochter Bridget op het scherm speelt, Ashley Jones, zei: “Wauw! Prachtig, mama’, waarop Lang antwoordde: ‘Bedankt, schat!’

Meer: Bekijk het leven van Heather Tom’s (Katie) zoon in foto’s

De foto’s zijn ook gemaakt voor het modebedrijf Impero Couture en Lang een video gepost vanuit de haar- en make-upstoel. “Ik heb zo’n geweldige dag gehad tijdens het fotograferen voor Impero Couture”, zei ze. “Zo leuk om iedereen weer te zien! Tot volgend jaar! Grazie mille! Doei! Kus!” Samen met de video deelde ze foto’s in verschillende outfits, van een prachtige zwarte jurk tot een strakke blauwe jurk, plus een smaragdgroene schoonheid, evenals een sexy rood nummer!

Afgelopen weekend hebben we fans gewaarschuwd dat Lang was vertrokken naar een van haar favoriete bestemmingen en enkele van de prachtige Italiaanse plaatsen die ze bezocht had gedeeld. En hier is nog een leuke foto met haar ‘schat’, vriendje Dominique Zoida.
https://www.instagram.com/p/Cj8GluOsjV3/

We zijn blij dat Lang genoten heeft van wat tijd weg met familie en vrienden, maar nu is het tijd om weer aan het werk te gaan en we kijken uit naar wat haar te wachten staat voor haar overdag karakter.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hope vertelt Thomas dat Douglas hem niet wil zien

Terwijl we wachten om te zien of dit echt het einde is voor Brooke en Ridge, herbeleef het opnieuw ‘Bridge’s’ liefdesverhaal in onze fotogalerij hieronder.