Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang’s kleindochter Zuma als model voor kleding in haar Benheart Store


De CBS-zeepdierenarts is ook een heel trotse oma.

Wat zou The Bold and the Beautiful zonder mode zijn? Jarenlang was het een nietje in de CBS-soap en hoewel kijkers op de hoogte worden gehouden van het reilen en zeilen bij Forrester Creations, hebben we tot voor kort geen echte modeshow gezien in jaren. Katherine Kelly Lang (Brooke) is geen onbekende in het bedrijf, zowel op als buiten het scherm, en een van haar recente Instagram-berichten onthulde dat haar schattige kleine kleindochter Zuma ook de gave heeft om haar talenten te laten zien.

“Zuma modelleerde enkele van onze damesjassen in onze winkel, Benheart Beverly Hills,” vertelde Lang. “Definitieve modelvibes en ze is pas 4 jaar oud.”

We moeten het eens zijn met Lang, gezien het uiterlijk van de onderstaande foto’s, is Zuma absoluut “een natuurtalent”. De actrice liet toen aan iedereen weten… hoewel de jasjes een beetje te groot voor haar waren, “ze houdt van modelleren.”

Meer: Zeepacteur vertelt over echte liefde die hij verloor

De serie foto’s begon met Zuma die opzij staarde, met haar hand onder haar kin, voordat ze in de camera keek en een grote, heldere glimlach gaf die iedereen kon zien.

Ze is zelfs zo’n schatje dat sommige van Langs castmates en collega’s overdag in de reacties sprongen om hun gedachten te sturen. De jongeren en de rustelozen‘ Lauralee Bell (Christine) zei: “Beyond schattig”, zoals Kimberlin Brown (Sheila) uitdrukte: “Wat een schatje”, en Don Diamont (Bill) en Tracey E. Bregman (Lauren) stuurden Zuma een paar hartemoji’s – zelfs Algemeen ziekenhuis’s Finola Hughes (Anna) zei eenvoudig: “Prachtig.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor en Ridge komen weer bij elkaar terwijl Brooke naar Aspen vliegt

Als knipoog naar Zuma’s schattige modellering, kijk eens terug op Vet en mooide laatste modeshow in de galerij hieronder.