Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang’s nieuwe hoofdrolspeler voor Brooke


Deze “nogal sexy” nieuwkomer heeft misschien wat moeite om zich aan te passen.

Als het gaat om leidende mannen overdag, The Bold and the Beautiful’s Brooke heeft haar deel gehad, en haar portrettist, Katherine Kelly Lang, stelde onlangs weer een nieuwe liefdesbelang voor haar personage voor. De CBS-soapdierenarts plaatste een paar foto’s naast het gespreksonderwerp en vroeg volgers: “Wat denk je?” Nieuwe love interest voor ‘Brooke’?”

Lang maakte natuurlijk maar een grapje over Chewbacca, maar toch kon ze het niet laten om te zeggen dat hij ‘nogal sexy was met al dat haar’.

Ashley Jones, die Langs dochter Bridget op het scherm speelt, had een ander idee om Chewbacca in de mix op te nemen en zei: “Ik zie een remake van Schoonheid en het beest en ik ben er voor!” Wij zouden dat ook zijn!

Dus, wat was Lang aan het doen met de Star Wars karakter? Ze was op een “California-avontuur” tijdens een recente reis naar Disneyland voor het 100-jarig jubileum van het park, dat afgelopen vrijdag 27 januari van start ging. Haar vriend Dominique Zoida ging mee voor de opwinding, net als de toezichthoudende producer van de soap, Casey Kasprzyk en andere vrienden. .

Meer: Maak kennis met de prachtige nieuwe verloofde van Daytime Star

“Nooit een saai moment met dit stel in Disneyland”, zei Lang terwijl hij fans een kijkje gaf in het plezier dat ze allemaal hadden door middel van verschillende foto’s die momenten van hun reis vastlegden.

We zijn blij dat de actrice wat tijd vrij kon maken van haar werk om te genieten van een dagje in het park, vooral tijdens de grote mijlpaalviering. En hey, als ze Chewbacca terug naar de set zou brengen, nou, er zijn vreemdere dingen opgedoken in de show … daarover gesproken, is dat Hope-model nog steeds op de loer in de ontwerpkamer?

Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn betrapt Eric in bed met Donna

Overdag zijn er altijd genoeg opties als het gaat om hoofdrolspelers, en we hebben 20 acteurs opgenomen die perfecte schermpartners voor Brooke zouden zijn in onze onderstaande fotogalerij.