Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang’s paasfoto’s van haar kleinkinderen, Zuma en Reign


Schoonheid zit zeker in de familie van de CBS-zeepdierenarts.

The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang (Brooke) heeft de laatste tijd veel foto’s van haar kleinkinderen gedeeld en de meest recente batch zal zeker wat zonneschijn op je dag brengen! Ze gaf haar volgers niet alleen een kijkje in de paasfestiviteiten van de familie, ze plaatste ook een paar foto’s met haar dochter en Langs vriend Dominique Zoida.

Meer: Dierenarts AMC geeft gezondheidsupdate na operatie

Terwijl fans door de foto’s vegen, zien ze Zuma en Reign in de eerste, Zuma, Reign en furbaby Rafa in de tweede, Zuma, Reign en Lang’s dochter Zoe in de derde en last but not least, Zuma en Reign met hun ‘Poppy’, die Lang ‘hun menselijke jungle-gym’ noemde.

We zijn niet de enigen die smolten over hoe lief de familie van de soapactrice eruitzag, haar collega’s die overdag waren, stemden ook in om hun gedachten te uiten, zoals De jongeren en de rustelozen dierenarts Eileen Davidson (Ashley), die verklaarde: “Aww zo lieve Kelly! Prachtige kleinkinderen’, evenals Ashley Jones, die haar dochter Bridget op het scherm speelt, die vertelde: ‘Ik zal nooit over deze kinderen heen komen… mijn hart!’ En Winsor Harmon, die onlangs terugkeerde voor een speciale aflevering van het 35-jarig jubileum als Thorne, merkte op: “Zoveel Zoe in die twee!”

Meer: Zeepfavoriet neemt Pasen en papa-plicht alleen aan

Lang deelde ook een video van de vakantie van de kinderen die buiten plezier maakten tijdens een zoektocht naar paaseieren (en lekkernijen!) met het onderschrift: “Hop, hop, huppel mee!”

We hopen dat onze lezers die het hebben gevierd ook een geweldige vakantie hebben gehad!

Lees ook:  Bold & Beautiful's Adrienne Frantz's dochter/ouders' medische crises

En hoewel Lang duidelijk de beste tijd van haar leven heeft, kan dat niet gezegd worden van haar personage Brooke. Kijk eens terug op Brooke en Ridge’s on-again/off-again liefdesverhaal in onze fotogalerij hieronder.