Press ESC to close

Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang’s skireis, sneeuw in Californië


Als je naar het weer hebt gekeken, heb je misschien gehoord dat Zuid-Californië werd getroffen door een vrij zeldzame storm, en als je uit dat gebied komt, dan moet je de sneeuw uit de eerste hand zien. The Bold and the Beautiful’s Katherine Kelly Lang (Brooke) was een van de velen die vast kwamen te zitten in de sneeuw. Het was echter niet zo somber als het klinkt – sterker nog, het was allesbehalve…

Lang plaatste een video van het Mammoth Mountain Ski Resort, waar ze tijd doorbracht met vrienden, waaronder haar castmates Kimberlin Brown (Sheila) en Hollis Chambers (Hollis). De video had als onderschrift: ‘Als ze vastzaten in een sneeuwstorm…’ en benadrukte precies wat de groep deed terwijl ze zich naar binnen hurkten – en één persoon in het bijzonder kon een ‘winnende beurt’ vieren.

En over Hollis gesproken… Lang deelde een schattige foto met de acteur en zei: “Dit is voor de liefhebbers van ‘Brooke en Hollis’ daar!” Toen vroeg hij: ‘Zou het niet leuk zijn als Brooke een hut in Mammoth zou kopen? Ik heb geweldige herinneringen aan de Big Bear-cabineset. Vond jij dat setje ook zo leuk?”

Voordat ze besloten om uit de kou te komen en warm te worden, gingen Lang, Brown en hun vrienden de hellingen op en een van hun castmates sprong in het commentaargedeelte om hen rekwisieten te geven. Ashley Jones, die Langs dochter Bridget op het scherm speelt, juichte: ‘Jullie hebben het voor elkaar! Zo indrukwekkend!”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Tanner Novlan breekt zijn stilte over Finn's dood - en schieten - de ultieme twist

Meer: Soapfavoriet in nieuwe romantische film

En vóór de vriendenreis ging Lang met haar dochter Zoe en haar zoon Jeremy op familiereis naar Big Bear Mountain Resort voor nog een ski-avontuur.

De moraal van het verhaal is dus… Als je ooit in een sneeuwstorm terechtkomt, neem dan een pagina uit het boek van de CBS-soapactrice en maak er het beste van!

En als Lang niet op de hellingen rockt, staat ze erom bekend dat ze op een rode loper of twee rockt met een aantal prachtige looks, die je kunt bekijken in onze fotogalerij hieronder.@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]