Press ESC to close

Bold & Beautiful: Ken Hanes keert terug als Mike, Sheila gaat terug naar de gevangenis


Veel The Bold and the Beautiful kijkers zijn ongelooflijk verbluft door de onthulling dat Bill samenwerkt met Sheila – romantisch niet minder – en klaar is om Taylor aan te geven omdat hij hem in 2018 in de rug heeft geschoten als Steffy en Finn van plan zijn veranderingen door te drukken tegen zijn nieuwe psycho-dame Liefde.

Bill Sheila kus B&B

Er zijn genoeg mensen die het er niet mee eens zijn dat Bill naar de duistere kant gaat om bij Sheila te zijn, maar slechts één mogelijke persoon (afgezien van misschien Deacon) zal het waarschijnlijk een rat schelen dat Sheila met een andere man is begonnen. Wie, vraag je?

Meer: Bold & Beautiful-actrice rouwt om haar vachtbaby

Ken Hanes keert terug naar de CBS-soap wanneer Mike Guthrie op woensdag 4 januari weer verschijnt, zoals gemeld in het laatste nummer van Soap Opera Samenvatting. De laatste keer dat we Mike zagen was in juli toen hij achter Li verscheen, die herenigd was met Finn, en haar knock-out sloeg om Sheila te bevrijden – die aan het bed was vastgeketend. Ironisch genoeg was het Bill geweest die daarvoor verscheen en hielp Sheila in bedwang te houden terwijl ze wachtten tot Baker arriveerde. Uiteindelijk kwam Baker opdagen, net toen Mike Sheila hielp ontsnappen.

Mike twijfelt aan B&B

En het tijdschrift onthulde ook dat Sheila opnieuw is gearresteerd en een speciaal moment met Deacon zal delen terwijl ze achter de tralies zit. Het is dus zeer waarschijnlijk dat we hier Mike in het spel zullen zien.

Blijf kijken!

Lees ook:  Bold & Beautiful Jubileumrecensie: oplossen wat er mis is, problemen, slecht schrijven

Terwijl we wachten tot het nieuwe drama zich in 2023 ontvouwt, kijken we samen met ons terug op wat 2022 te bieden had in onze Vet en mooi Jaaroverzicht.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]