Bold & Beautiful: Kimberlin Brown legt uit dat ze een langetermijncontract heeft getekend als Sheila


Kimberlin Brown van Bold & Beautiful plaagt hoe lang Sheila in staat zal zijn om weg te komen met moord

Het is 8 maanden geleden The Bold and the Beautiful’s Sheila verbaasde ons allemaal toen ze terug naar onze schermen sloop en zichzelf uitriep tot Finn’s lang verloren gewaande moeder. Ze deed een tijdje een steek (excuseer de woordspeling) op het rechte stuk en het leek alsof ze zou worden gerehabiliteerd alleen maar genoeg om even te blijven hangen. Maar toen nam haar slechtere aard het over en een dode zoon en een aan geheugenverlies lijdende schoondochter later, moeten we ons afvragen hoe lang ze het vol kan houden.

Dat doet het zeker niet lijken alsof ze kan blijven rondhangen, maar volgens Kimberlin Brown zelf kan het nog wel even duren! De actrice ging naar Instagram om enkele vragen van fans in verhalen te beantwoorden, en een van de meest gestelde was hoe lang ze zou blijven. De actrice kon het natuurlijk niet zeggen, maar toen haar werd gevraagd of ze wegging, antwoordde ze: ‘Ik hoop het zeker niet. Ik weet eerlijk gezegd niet waar de verhaallijn heen gaat, maar het moet spannend zijn!”

Maar toen hem werd gevraagd of ze nog steeds aan het fotograferen was, protesteerde Brown en erkende ze dat ze niet kon zeggen dat ze… deed zeggen dat ze een contract heeft en ‘een langetermijncontract heeft getekend. Maar onze contracten zijn zo geschreven dat de show elke drie tot zes maanden een optie op ons heeft – geloof ik –.”

Sheila niet alle slecht, is ze? Er zou nog een toekomst voor haar kunnen zijn! Zolang Steffy haar mond houdt…

Krediet: CBS-screenshot

Als Steffy’s geheugenverlies een tijdje nergens heen gaat, lijkt het er zeker op dat Sheila gewoon blijft wegkomen met moord en besties wordt met Taylor. En Steffy herinnert zich niet voordat Jacqueline MacInnes Wood met zwangerschapsverlof gaat, er is geen goede reden dat de show hun optie op Brown nog een tijdje zou kunnen verlengen!

“Hopelijk ben ik op de The Bold and the Beautiful voor een lange tijd”, vervolgde de actrice bij het beantwoorden van de vraag van een andere fan. “Als ze me door omstandigheden een tijdje op een laag pitje zetten, zou ik graag binnen de CBS-familie blijven.”

Dus zelfs als Sheila is uiteindelijk naar de gevangenis gestuurd (een vraag waarop Brown antwoordde: “Je weet maar nooit.”) het kon niet meer ongemak opleveren dan voor mensen als Bill of Liam. De show zou haar een tijdje op een laag pitje kunnen zetten voordat ze haar terugbrengt om bij haar te blijven en haar op contract te houden!

Sheila is tenslotte een slechterik die je niet lang in bedwang kunt houden. Bekijk gewoon onze galerij van haar vele, vele misdaden en opstandingen door de jaren heen om te zien wat we bedoelen.