Bold & Beautiful: Kimberlin Brown nog steeds aan het filmen, Sheila ontvoert Hayes?


Als je dacht dat het hoofd van Finn’s fanclub zou verdwijnen… denk dan nog eens goed na.

Vet en mooi kijkers hebben zich afgevraagd of ze de laatste van Sheila Carter hebben gezien … althans voorlopig.

Ze staat tenslotte bekend om haar vermogen om onopgemerkt door de politie de wereld in te glippen, zelfs na het plegen van de meest gruwelijke misdaden. Het is echt haar superkracht, want ze is opgedoken om inwoners van Los Angeles te terroriseren en… Jong & Rusteloos’ Genoa City gedurende tientallen jaren als een soort duivels Energizer-konijntje … ze blijft gewoon doorgaan.

Na zo dichtbij te zijn gekomen als je ooit zou willen om haar eigen zoon te vermoorden… en zijn vrouw, leek het erop dat Sheila eindelijk de prijs zou betalen toen ze achter de tralies belandde, maar het is niet zo dat alleen een gevangenis genoeg zou zijn om haar tegen te houden. Als een uurwerk kwam een ​​handlanger als het ware uit het houtwerk tevoorschijn om haar uit haar kooi te helpen springen.

Die goeie ouwe Mike Guthrie, die ze ooit voor dood achterliet, slaagde erin te overleven en had, verbazingwekkend genoeg, nog steeds een soort pathologische aantrekkingskracht op Sheila. Toevallig was Guthrie toevallig de hoofdbewaker in de gevangenis en kon Sheila vrijlaten toen ze werd overgebracht naar een strenger beveiligde gevangenis. Het is altijd tijdens de transfers!

Mike werd later Sheila’s handlanger toen ze Li achtervolgde tot haar vermeende dood en begon haar zieke zoon Finn neer te steken met een spuit vol kalmerende middelen om hem gevangen te houden, zodat ze hem nog een beetje langer kon ‘houden’. Egad.

Zoals we allemaal weten, heeft Li het overleefd, en in een echte Vet en mooi wonder werd van de straat geplukt door een nieuw (en verwarrend) grootmoedige Bill Spencerwat ertoe leidde dat de mal voor Sheila was.

Opnieuw op de vlucht, Sheila’s laatste redmiddel smeekte een hervormde oplichter om hulp, en in wat alleen kan worden beschouwd als een ander soort wonder, Deacon bracht zijn plotseling mooie toekomst in gevaar om haar te dekken toen Deputy Chief Baker aan de deur kwam kloppen.

Dat gezegd hebbende, eiste hij dat Sheila onmiddellijk daarna naar buiten zou gaan, dus veel fans dachten waarschijnlijk: “Oké, dit is het deel waar ze weer een paar jaar verdwijnt.” Want laten we eerlijk zijn, ze heeft een beetje geen opties meer.

Ja, we weten allemaal dat zodra het stof is neergedaald, over een jaar of twee, Sheila zal opduiken in Genua City of Los Angeles opnieuw – wanneer we het het minst verwachten, wat deel uitmaakt van de spanning.

Maar wacht… Het blijkt dat Sheila’s huidige schrikbewind is niet over. Het hoofdstuk is niet helemaal gesloten.

Hoe kan ze ooit meer verhaal te vertellen hebben als ze voortvluchtig is voor de wet? Dat weten we niet zeker, maar we zijn bepaalde Sheila is nog steeds in beeld omdat een Kimberlin Brown-plaag ons dat vertelde.

Brown deelde een kijkje achter de schermen vanuit de haar- en make-upkamer terwijl ze zich klaarmaakte om scènes te filmen op CBS. Dit betekent dat Sheila weer gaat rijden … of nog steeds.

Scènes die nu worden gefilmd, worden doorgaans binnen een paar weken uitgezonden, dus dat geeft fans een idee van hoe lang we Sheila minimaal op onze schermen zullen zien.

Welk stuk zou Sheila mogelijk hebben achtergelaten? We kunnen een gestoorde zet bedenken die ze zou kunnen maken: Hayes ontvoeren.

Waarom zou ze dit doen? Ze “wil gewoon van hem houden” komt voor de geest … maar het kan haar ook wat hefboomwerking geven om met de politie te onderhandelen over haar aanklacht. Sheila zou de jongen ongedeerd teruggeven in ruil voor immuniteit.

Misschien zijn we op het verkeerde spoor, en zal ze op de een of andere manier de rap voor poging tot moord verslaan en aanblijven. Het lijkt onwaarschijnlijk, maar in een soap kan alles gebeuren.

Wat doen? jij denk dat er zal gebeuren in de verhaallijn van Sheila? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Zie hoe de duivelin eerder is teruggekaatst terwijl je over de kijkt leven en tijden van Sheila Carter in de fotogalerij hieronder.