Bold & Beautiful Klaar om Thomas een nieuwe romance/verhaallijn te geven


Wat heeft het zwarte schaap van de familie Forrester al die tijd gedaan?

Sindsdien Vet en mooi Thomas betrapte voor het vertellen van de kanjer van een leugen die het huwelijk van zijn vader met Brooke verbrak en hem bijna opnieuw aan Taylor deed liften, de duivel van de City of Angels heeft zich gedeisd… of dat hebben we laten geloven. Maar aangezien hij niet bepaald het type is dat weet wanneer hij moet stoppen – zie ook: zijn achtervolging van Hope – verwachten we dat hij al zijn eenden op een rij krijgt om een ​​massale rechtszaak aan te spannen tegen Forrester Creations omdat hij hem roze uitglijdt.

Om enige hoop te hebben op het winnen van zo’n rechtszaak, zou Thomas natuurlijk een geweldige advocaat nodig hebben … wat de deur opent naar de show die eindelijk een echte liefdesbelang voor hem introduceert. Kies een actrice die niet alleen slim maar ook sluw kan spelen – iemand als Dallas aluin Julie Gonzalo, Passies dierenarts Lindsay Hartley of Rivierdal vixen Madelaine Petsch – combineer haar met Matthew Atkinson en zie hoe de vonken ervan af vliegen!

nieuwe-thomas-love-interest-bb

Wat meer is, als Thomas de rechtszaak wint, zouden Ridge en Steffy, in plaats van te tolereren dat hij de touwtjes in handen heeft op kantoor, hem kunnen uitkopen, waardoor hij al het startgeld krijgt dat hij nodig heeft om zijn eigen modehuis te beginnen. Dan, voila! Eindelijk kunnen we de modeoorlogen van weleer opnieuw voeren, alleen nu met Forrester vs. Forrester in plaats van Forrester vs. Spectra of Forrester vs. Jackie M.

Lees ook:  Bold & Beautiful Soap Star Heather Tom's zoon Zane's levensverhaal, foto's

Wat denk je? Wordt het geen tijd om a) Thomas een liefdesbelang te geven en b) opnieuw de oorlog te verklaren… modeoorlog? Op weg naar de commentaren, bekijk de hoogtepunten en dieptepunten van Thomas’ verleden opnieuw in de onderstaande fotogalerij.