Press ESC to close

Bold & Beautiful: Komen Bill en Li samen? Er is een scheepsnaam – ‘Billi’


Eerlijk gezegd, de naam kon niet perfecter zijn!

Vanaf het moment dat Bill en Li elkaar voor het eerst tegenkwamen in dat steegje The Bold and the Beautiful, we hebben gewacht op de onvermijdelijke koppeling. Zou er tenslotte een perfectere match kunnen zijn dan deze twee krachtige personages?

Meer: Krista Allen geeft een preview van de Ridge/Taylor kiss fall-out

Het is duidelijk dat we hierin niet de enige zijn, want Don Diamont, Naomi Matsuda en producer Casey Kasprzyk doken in de eerste 10 minuten van hun Vet Live interview!

Om te beginnen, merkte Diamont op, had Li op geen beter moment in Bills leven kunnen komen.

“Bill voelde zich duidelijk een beetje weemoedig over wat er gebeurt nu Katie en zijn zoon weg zijn”, legt de acteur uit. “Misschien enkele van de uitdagende persoonlijke beslissingen in zijn leven. Dus het was een goede timing voor waar Bill in zijn leven is om Li te overkomen.

Don Diamont, Naomi Matsuda Bill li bb jpi

“Ik ben een verbluffend succesvolle, verwoestend knappe vrijgezel, jij bent een volleerde, mooie, aanstaande? alleenstaande vrouw. Wat zeggen we dat we wat magie maken?’

Krediet: Howard Wise/JPI

Het was tijd voor een goede daad en het redden van Li (en daarna Finn) was precies wat Bill nodig had. Maar ook, als je erover nadenkt, is ze in zijn leven gekomen op het moment dat hij zich realiseert dat Katie voorgoed voor hem verloren kan zijn. Zijn hart doet misschien pijn, maar het klinkt alsof er ruimte is voor iemand om Katie’s plaats in te nemen!

Lees ook:  Doet Bold & Beautiful's Don Diamond heeft kleinkinderen?

Wat Li betreft, merkte Matsuda op, manlief “Jack is finito. Hij was niet goed voor mij. Li verdient iemand als Bill.”

En toen Kasprzyk een opmerking van een fan las over hoe interessant het zou zijn voor de twee personages om met elkaar in contact te komen, gaven Matsuda en Diamont allebei een knikje en een paar mysterieuze glimlachjes.

Nou, dat is ongeveer alles wat we nodig hebben om de bruiloft te plannen! Eh, bijna alles wat we nodig hebben. Er is nog één ding…

“Dus, als je bij elkaar komt,” legde Kasprzyk uit, “dat creëert wat we hier in de show noemen, een zachte naam.”

Diamont was een beetje in de war, dus de producer legde verder uit dat mensen namen als ‘Still’, Steffy en Bill, zo noemen. De acteur begreep het, maar hij leek de enige te zijn die dacht dat ze misschien ‘Bli’ zouden kunnen zijn. Op de een of andere manier voelt dat een beetje teleurstellend, alsof iemand een paar letters “bling” is vergeten.

Gelukkig had Matsuda een betere suggestie: “Billi!” En dat was ook precies wat Kasprzyk in gedachten had!

‘Ik noem het ‘Billi’, verklaarde hij. “Ik ben dol op de naam ‘Billi’. Ik zat hier over na te denken. Het zou ‘Billi’ zijn omdat jullie de GEITEN zijn, de beste aller tijden. ‘Billi’ GEITEN, ja. Ik ben hier de hele week, mensen!”

Dus daar heb je het! Bekijk de uitwisseling hieronder om te zien hoe Bill van de hengst naar de GEIT gaat!

Bepaal zelf hoe compatibel “Billi” is wanneer u onze fotogalerij van . bekijkt Bills wilde, schandalige leven in Los Angeles!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]