Bold & Beautiful: Komt Ashley Jones (Bridget) terug?


Wanneer The Bold and the Beautiful kondigde aan dat Ashley Jones zou verschijnen in de YouTube-serie van de soap, Vet Live, gingen onze harten tekeer. Net als anderen vroegen we ons af of ze dit forum misschien zouden gebruiken om aan te kondigen dat Bridget terug zou komen naar Los Angeles.

De timing kan immers bijna niet perfecter zijn, toch? Deacon krijgt een band met dochter Hope en belijdt zijn liefde aan haar moeder, Brooke… wat ons allemaal doet afvragen wat Bridget van de situatie zou vinden! (Lange kijkers zullen zich herinneren dat Bridget getrouwd was met Deacon toen hij en Brooke hun Hope-concipiërende affaire hadden.)

Bridget, Rick, Brooke B&B

Boven: Misschien kan Bridget Rick ophalen voordat ze langskomt voor haar volgende bezoek met moeder Brooke.

Meer: Kan Steffy’s dode tweelingbroer terugkeren?

Op de vraag welk advies Bridget Hope zou kunnen geven, suggereerde Jones dat haar alter ego zou kunnen “lezen waar Deacon’s hart werkelijk is en waar zijn geest is na al die jaren.”

De actrice suggereerde ook dat Deacon een “roze bril” zou kunnen dragen en “een beetje gefocust zou zijn op Brooke”.

Wat Hope betreft, zei Jones dat Bridget ‘zou willen dat Hope een relatie met haar vader had, omdat ik denk dat dat altijd belangrijk is. Maar [Bridget] zou willen dat ze realistische verwachtingen heeft van wat ze van hem verwacht. Gaat hij weer verdwijnen? Komt zijn verslaving terug? Zal hij haar weer teleurstellen?”

Pas vrij laat in de chat van een uur — gehost door Vet en mooi het begeleiden van producer Casey Kasprzyk, en die je hieronder in zijn geheel kunt bekijken – kwam de vraag op of Jones al dan niet zou terugkeren. In reactie op een fan die had gebeld, speelde Jones het terughoudend. “Ik ben waarschijnlijk niet de juiste persoon om het te vragen.” ze lachte. “Maar ik zal je dit vertellen… de show duurt elke dag een bepaalde tijd en er zijn veel leuke personages in de show.
‘Als producer,’ vervolgde ze, ‘moet je de puzzelstukjes in elkaar passen en de verhaallijn bedenken die je krijgt. En als er een perfecte verhaallijn is voor Bridget, beloof ik je, [they] zal haar waarschijnlijk terugbrengen.”

Als en wanneer die oproep komt, zal Jones zeker klaar zijn. “Ik zal formeel zeggen dat ik graag terug zou komen”, gaf ze toe. “Omdat ik van mijn familie daar hou. Ik denk dat iedereen dat wel weet, want ik post er veel over. En ik zou graag wat verhaallijnen met Bridget verkennen. Dus we zullen zien wat er gebeurt!”

Als we nadenken over de vele verhaallijnen die zouden kunnen worden verteld als Bridget zou terugkeren, waarom zou u dan niet eens kijken in deze galerij waarin we andere karakters die we graag terugzien op niet alleen The Bold and the Beautiful, maar Algemeen ziekenhuis, Dagen van ons leven en De jongeren en de rustelozen, te!