Bold & Beautiful: Krista Allen reageert, wat was het briefje dat Taylor voor Ridge achterliet?


Onderzoekende geesten willen weten.

Degenen die de aflevering van vrijdag 9 september hebben gezien The Bold and the Beautiful heeft er waarschijnlijk niets van gemerkt toen Taylor achter het bureau in het hoofdkantoor van Forrester zat en een briefje voor Ridge op de laptop had achtergelaten. Een fan, Karen, wilde echter precies weten wat die notitie inhield en kreeg een grappige schok nadat hij had ingezoomd op het schrijven.

taylor opmerking bb

En ze geloofde haar ogen niet, ze plaatste een screenshot van het briefje op Twitter en ging meteen naar de bron om er zeker van te zijn dat haar ogen haar niet bedrogen. “OMG”, zei ze toen en vroeg Taylor’s portrettist, “Krista Allen, zegt dit wat ik denk dat het zegt!?”

Meer: Echte vriend van soap-favoriet stuurt verjaardagsbericht

Voor degenen die niet helemaal kunnen zien wat er op de onderstaande foto staat, tweette Allen een antwoord terug: “OMG, ik ben er vrij zeker van dat je gelijk hebt.” Ze legde verder uit dat ze geen idee had dat de CBS-soap de eigenlijke noot zou laten zien, dus voor de lol krabbelde ze: “Ridge, ik heb Kegels gedaan. Bel me. Taylor.”

Karen was niet de enige fan die vond dat dit een toevoeging was Vet en mooi bonus was hilarisch… Lexie P. antwoordde ook: “Oh. Mijn. God. Dit is alles, je gevoel voor humor is next level! Ze hebben zoveel geluk met jou, ze brengen zoveel vreugde en plezier op de set”, waarop Allen haar bedankte voor de vriendelijke woorden.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Douglas besluit dat hij bij Steffy wil wonen

Het enige dat dit grappiger zou hebben gemaakt, zou zijn geweest als Brooke, die Taylor die dag achter het bureau had gevonden, het briefje had gelezen dat haar aartsvijand voor haar man had achtergelaten!

En als je je afvraagt wat zijn precies Kegels?, je bent niet de enige. Twitter-volger DeAnette Stewart wist dat het zeer waarschijnlijk was dat de inhoud van de notitie lezers naar de dichtstbijzijnde zoekmachine zou sturen en zei: “OMG, hoeveel mensen hebben dat gegoogled?”

Je weet wat ze zeggen over soapfans… ze zijn niet alleen loyaal, er gaat niets boven hun waakzame oog als het gaat om hun favoriete show!

Nu lijkt me het perfecte moment om op wat terug te blikken lol-waardige soap-outtakes en bloopers in onze fotogalerij hieronder.