Bold & Beautiful: Krista Allen sloot pruik, Taylor nieuwe look, echt haar


“Het werd een beetje wiebelig.”

Vraag Krista Allen naar de grootste uitdaging waarmee ze te maken kreeg tijdens haar eerste paar dagen als The Bold and the Beautiful’s nieuwe Taylor, en ze zal je vertellen dat het niet was om de regels te leren of te onthouden waar je moest staan. “Het was die verdomde pruik”, zegt ze lachend.

“Een van de belangrijkste dingen voor mij is het opbouwen van een personage”, legt ze uit. “Haar, make-up en garderobe zijn zo belangrijk als het erom gaat het publiek te laten weten wie die persoon is. En met de pruik was het zo vaak dat iemand tegen me praatte en, wetende dat ik niet op de camera stond, zou ik de pruik aanpassen omdat ik hem voelde wegglijden!’

Let goed op, zegt ze, “en je zult zien dat soms, wanneer iemand Taylor omhelst, ik mijn hand op mijn achterhoofd leg omdat de pruik aan hun shirt zou blijven haken.”

Maar eindelijk is de pruik weg! In de aflevering die woensdag 3 februari werd uitgezonden, ving Ridge een glimp op van het nieuwe, kortere kapsel van zijn ex… en Allens eigen haar maakte zijn debuut. “Het werd zo lang, het leek een beetje wiebelig,” legde Taylor uit.

Stoere Taylor Krista Allen debuteert met nieuw haar

Boven: Net als Ridge hebben we Taylor’s nieuwe look volledig gegraven!

Meer: Taylor’s grootste fout zou gevaarlijk kunnen zijn!

Gelukkig betekent dit dat Allen voorbij kan gaan aan wat ze gekscherend een ernstig geval van PTWD of posttraumatisch pruikdebacle noemde. Een onverwacht bijkomend voordeel van de harige situatie? De humoristische manier waarop de actrices de situatie op sociale media aankaarten, leverde haar veel nieuwe fans op.

“Het was zo geloofwaardig voor de hand liggend, ik moest een beetje opstaan ​​en zeggen: ‘Ja, het is behoorlijk slecht'”, zegt ze. “Het was niet alsof ik kon zeggen: ‘Wat bedoel je? Ik vind het er zo natuurlijk uitzien!’”

Terwijl haar eigen haar zijn debuut heeft gemaakt, kun je de komende dagen nog een paar veranderingen verwachten. Ze beschreef de huidige look als een “onhandig uitgroeiende bob”, zei ze tegen Twitter-volgers: “Geef me nog een maand en het zal rocken!”

Nu Wig Gate voorbij is en we allemaal opgelucht kunnen ademen, kun je de galerij hieronder bekijken waarin we enkele van de transformaties bekijken die andere sterren hebben ondergaan. Van nieuwe ‘does om grijs te worden’, deze daytimers bewijzen dat er goed uitzien nooit uit de mode raakt!