Bold & Beautiful: Krista Allen vertelt waarom ze niet in openingscredits zit – Ontkracht doodstheorieën


Het is maanden geleden en zij nog steeds staat niet in de aftiteling?

Speculaties begonnen te vliegen dat Taylor niet lang op deze wereld wacht, vrijwel vanaf de tweede Vet en mooi uitgezonden dat de dinsdag 12 april aflevering cliffhanger. Of moet dat dakhanger zijn? Hoe dan ook, het is geweest de meest besproken fade to black sinds de sopranen ging uit de lucht.

En zelfs als ze doet overleven, Sheila is nog steeds daarbuiten, nog steeds onstabiel, en kan Taylor nog steeds als een bedreiging zien! Betekent dat dat de psychiater bestemd is voor de begrafenisondernemer?

Sommige fans hebben gewezen op het feit dat Krista Allen nog moet worden toegevoegd aan de glamoureuze openingscredits van de show als zorgwekkend bewijs dat ze nooit echt van plan waren haar in de buurt te houden. En dat zou haar het perfecte voer maken voor een moorddadige Sheila, nu of later!

Gelukkig voor ons, toen een kijker haar deze vraag stelde, legde de actrice uit wat er aan de hand was – en het is een stuk minder sinister dan we misschien hadden gevreesd!

“Dit lijkt veel gevraagd te worden, dus ik ga een goede tweet maken”, schreef Allen. “We hadden een technisch probleem tijdens onze laatste shoot en het hele ding was onbruikbaar. We moeten opnieuw schieten. Maar we moeten de tijd vinden! De eerste shoot was een herdershondpruik, de tweede een buste… De derde keer is de charme!’

Wauw! Oké, dat helpt zeker om wat angsten te laten rusten. Als ze zijn nog steeds van plan bent haar neer te schieten na twee mislukte pogingen, dan lijkt het veilig om te zeggen dat niet alleen het dak niet het einde van Taylor zal zijn, maar zij en Allen zullen (hopelijk!) nog een hele lange tijd blijven hangen!

Ook, verdorie, herdershondpruik! Je slaat weer toe! Als dat niet zo was, zou de actrice haar meteen hebben laten schieten, en zouden we om te beginnen niet in deze zorgwekkende puinhoop zitten. Maar goed, het gaf ons in ieder geval een beetje drama buiten het scherm om bij de shenanigans op het dak op het scherm te passen!

Ook al is Taylor misschien veilig, Sheila is nog steeds een gevaar, dus bekijk onze galerij van het leven en de misdaden van de boze verpleegster!