Bold & Beautiful: Leuk vinden of niet, Deacon wordt verliefd op Sheila


Het leven met een psychopaat is “af en toe angstaanjagend en het is af en toe waarschijnlijk erg leuk.”

Als er één waarheid in het leven is, dan is het dat wanneer The Bold and the Beautiful’s Sheila raakt betrokken, dingen nooit gaan volgens plan. Haar familie weet dit, haar vijanden weten dit, en nu, bovenal, Deacon Vast en zeker weet dit.

Meer: Don Diamont had een kleine aanvaring met de wet

Het leven ging prima –ish totdat Sheila voor de deur stond. Hij had een geweldige – nou ja, hij had… a functie. Hij snakte naar getrouwde Brooke en er begonnen vonken te spatten tussen hem en de vrijgezelle Taylor – totdat ze dat niet waren. Deacon en Hope konden het in ieder geval goed met elkaar vinden, dus er is iets!

Maar toen dook Sheila op met een pruik en masker op en pestte zich een weg naar zijn leven en zijn appartement. Op dat moment drong Sean Kanan aan op een recente… Vet Live episode, begon een zeer onverwachte wending te nemen.

Sean Kanan, Kimberlin Brown diaken sheila jpi dagen

“Ik denk dat in het begin,” verdedigde hij zijn karakter, “Deacon dit probeerde te beheersen. Hij probeerde niet tegen iemand te liegen of iets te doen waardoor hij weer in de problemen zou komen. God weet waartoe ze in staat was.”

Ze maakte duidelijk dat ze nergens heen ging en Deacon, nou ja, hij had met niemand geslapen (die Kanan tenminste kent) sinds hij uit de gevangenis kwam, dus waarom niet het beste maken van een slechte situatie? Dingen met Brooke gingen nergens heen, dat korte plagen met Taylor lijkt nergens toe te zijn gegaan (beide dankzij Ridge natuurlijk), Deacon komt amper langs met zijn kleine appartement en baan, dus Sheila was, om eerlijk te zijn, opwindend!

Lees ook:  Bold & Beautiful/Young & Restless: Sean Kanan previews Deacon & Nikki Crossover met Diane

‘Ja, het is gevaarlijk en hij zou het niet moeten doen,’ haalde Kanan zijn schouders op, ‘maar weet je, Sheila is een heleboel dingen, saai is er niet een van. Ze hebben waarschijnlijk veel plezier samen en hij denkt: ‘Kijk, ik krijg haar hier niet weg, dus ik kan net zo goed van de voordelen genieten.’”

Maar zo eenvoudig is het nooit. Zelfs Deacon vindt het moeilijk om met iemand naar bed te gaan zonder dat er gevoelens binnensluipen. En dat kan meer problemen opleveren dan al het andere dat Sheila doet!

“Ik dacht niet dat er een romantische relatie zou komen”, gaf Kanan toe. Maar toen werden ze samen in een enkele, kleine leefruimte gegooid en werd het hachelijk.

Kanan en Kimberlin Brown praatten een beetje over hun karakters en hun situatie en realiseerden zich dat, “met tegenzin, stap voor stap, deze twee mensen een soort van gevoelens voor elkaar zullen krijgen. Het kan disfunctioneel zijn, en het kan worden geboren uit buitengewone externe druk, maar het kan niet alleen grapjes en seks zijn.”

“Er is een punt waarop Sheila en Deacon kussen,” legde hij uit, “en ik speelde dat het niet alleen een seksuele kus was. Het is een oprechte kus en hij merkt dat hij een moment voor haar begint te voelen.”

Kimberlin Brown, Sean Kanan sheila diaken jpi bb

Meer: Fans duwen terug tegen de plaag van Thomas

De gedachte verstoort Deacon genoeg dat hij het opgeeft om aan het werk te gaan, maar of je het leuk vindt of niet, Deacon moet worstelen met een gruwelijke gedachte: “Oh mijn god, merk ik dat ik echt gevoelens heb voor deze gek?”

Lees ook:  Gedurfde en mooie samenvatting: Finn twijfelt aan Liam's toewijding aan hoop

En als het antwoord ja is, zal het nog moeilijker zijn om van Sheila af te komen dan hij ooit voor mogelijk had gehouden!

Is Sheila zelfs in staat tot liefde? Overtuig uzelf in onze fotogalerij over haar leven en misdaden.