Bold & Beautiful: Li herinnert zich hoe ze Finn redde na de schietpartij


Bij het klifhuis verzekert Liam Steffy dat hij er voor haar zal zijn. Ze weet niet zeker wat ze nodig heeft, maar hem erbij hebben om haar te helpen dit verdriet te verwerken is genoeg. “Hoe moet ik verder gaan en een gezin stichten zonder Finn?”

Meer: Sheila heeft net een ‘vrij uit de gevangenis’ kaart gekregen

In haar kamer veegt Li Finns voorhoofd af en vertelt hem dat ze hem niet laat gaan… niet zolang er een kans is. In tranen voegt ze eraan toe: “En dat is er. Er is!”

Meer: Tanner Novlan praat over de wederopstanding van Finn

Op het kantoor van Forrester vertelt Taylor aan Ridge dat Thomas is gemanipuleerd door Sheila. Ze herinnert hem eraan dat hij het ze wilde vertellen, maar toen vonden de schietpartijen plaats. Ridge is het ermee eens dat het geen publieke kennis hoeft te zijn en dat ze privé met Thomas zullen afrekenen. Taylor schrikt als ze Brooke in de deuropening ziet verschijnen en vraagt: “Hoe lang sta je daar al?”

Meer: B&B-fans verzetten zich tegen “Bridge” als lotsbestemming

Brooke zegt dat ze er een of twee seconden is geweest en biedt aan om te vertrekken als ze je stoort. Ridge nodigt haar uit. Brooke vertelt Taylor dat ze blij is haar te zien en verwondert zich over wat zij en Steffy hebben moeten doen om Sheila te laten bekennen. Ze kan het nog steeds niet geloven. Brooke vraagt ​​of Steffy iets nodig heeft – ze kan de kinderen meenemen en weet dat Hope ook wil helpen. Taylor stelt haar gerust en ze denken terug aan de kinderen die opgroeien zonder hun vader. Ridge verklaart dat Finn een held was en ze zullen ervoor zorgen dat Kelly en Hayes het weten.
Brooke, Taylor kantoor B&B

Bij het klifhuis bedankt Steffy Liam voor haar aanwezigheid om haar te helpen de kinderen over Finn te vertellen. Liam wilde Kelly’s vragen helpen beantwoorden. Hij verzekert haar dat Hayes vaderfiguren in zijn leven zal hebben, zoals Thomas en Ridge, maar als ze hem nodig heeft om die rol te spelen, zal hij opstaan. Steffy bedankt hem. Liam vertelt dat Hope wilde weten of ze hulp nodig had bij het plannen van een herdenkingsdienst. Steffy heeft erover nagedacht, maar wil dat Finns moeder, Li, erbij wordt betrokken.

In de kamer vertelt Li aan Finn dat ze nu weten wie hem dit heeft aangedaan. Hij hoeft zich geen zorgen meer te maken; Sheila kan hem nooit meer pijn doen. Ze herinnert zich dat ze hem heeft gered; deed alles wat ze kon. ‘Het is tijd om terug te komen, Finn.’

Bij het klifhuis beantwoordt Liam Steffy’s deur aan Deputy Chief Baker, die hoopt dat hij niet binnendringt. Hij heeft een bruine papieren zak bij zich. Ze vraagt: ‘Is dat…?’ Baker bevestigt dat het de ringen, portemonnee en portemonnee zijn die Sheila van hen in de steeg heeft afgepakt. Steffy huilt terwijl ze Finns portemonnee en ring tevoorschijn haalt. Ze wordt dan boos. ‘Dat is alles wat Finn nu is… dingen.’
Baker, Liam, Steffy B&B

Baker wilde haar niet van streek maken door de spullen te brengen. Steffy is blij dat hij het deed. Liam loopt met Baker naar buiten en Steffy haalt de trouwringen uit de zakjes en huilt. Ze doet Finns ring om haar vinger en snikt: ‘O, Finn…’ Liam worstelt met zijn emoties terwijl ze uitlegt: ‘Ik heb deze portemonnee voor hem gekregen voor zijn verjaardag,’ en veegt de tranen weg. Liam vertelt haar dat ze het moet bewaren; bewaar het voor Hayes als hij oud genoeg is. “Het is belangrijk. Hij zal het willen.” Steffy grijnst: “Tot de dood ons scheidt … Het had niet zo snel moeten zijn.”

Meer: Maak kennis met de pasgeboren zoon van Jacqueline Wood!

In de kamer zegt Li tegen Finn: ‘Ze zeggen steeds dat je weg bent, maar nog niet. En zeker niet die avond.” Ze flitst naar het ziekenhuis, waar ze over Finns lichaam ging staan ​​toen de dokter haar vertelde dat de paramedicus erin slaagde een zwakke pols te krijgen, maar er is geen hersenactiviteit en ze hebben er alles aan gedaan om hem te redden. “Er is geen kans om hem te reanimeren.” Terug in het heden zegt Li: “Ze hebben je misschien opgegeven, maar ik niet.” Ze hoopt dat hij haar kan horen en weet dat hij net zo vastbesloten is als zij. ‘Je bent een vechter. Blijf vechten.”
Li, Finn, bed B&B

Bij Forrester bedankt Taylor Brooke. Het lijkt erop dat haar grootste zorg Steffy en de kinderen is, en Sheila viel haar ook aan. Het was meer dan wreed wat ze Brooke aandeed, een herstellende alcoholist. Taylor wil er voor haar zijn. Ridge is blij dat ze een manier hebben gevonden om hun meningsverschillen achter zich te laten voor Steffy en de kinderen. “Ze moet weten dat ze niet alleen is.”
Brooke, Ridge, Taylor B&B

Bij het klifhuis herinnert Liam Steffy eraan dat Finn zal voortleven in de mensen die van hem hielden. Ze flitst terug naar zijn voorstel en hun huwelijk. ‘Als je me had verteld hoe weinig tijd we hadden…’ Liam zegt dat het niet eerlijk is; ze hadden tientallen jaren samen moeten zijn. Steffy verbaast zich erover dat ze die dag wakker werden met hun leven voor zich. Ze roept: ‘We zouden samen oud worden, en nu is hij weg…’ Ze moet een manier vinden om het te accepteren… zijn dood.
Liam, Steffy keuken B&B

Meer: Adrienne Frantz geeft verontrustende update over gehospitaliseerde pasgeborene

In haar kamer denkt Li na over de speling van het lot dat ze aan het werk was in de nacht van de schietpartij en de ambulance bracht Finn naar haar ziekenhuis in plaats van dat van Steffy. Ze herinnert zich dat ze hem daar wegsmokkelde en de overlijdensakten tekende zodat niemand het wist. ‘Ze denken allemaal dat je weg bent, maar dat is niet zo. Ik zal niet opgeven.” Ze heeft het gevoel dat veel mensen het zouden hebben opgegeven, maar geen moeder. “Niet deze moeder.” Li herinnert zich hoe trots ze was toen hij afstudeerde van de medische school en de ER-baan kreeg. Maar hij raakte verstrikt in Steffy’s wereld; de Forresters en al hun bagage. Na al die jaren dat ze hem had opgevoed, kwam zijn biologische moeder opdagen en eiste om in zijn leven te zijn. “Een leven dat ze probeerde te nemen. Ik had je kunnen verliezen. Maar je bent nu veilig.” Ze zal hem altijd beschermen… wat er ook voor nodig is. ‘Ik zal je nooit opgeven, Finn. Nooit.”

Meer: Eerste gezicht! Chicago Fire’s ‘Stellaride’-huwelijk

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke maakt zich zorgen om Hope over de hoeveelheid tijd die Liam met Steffy doorbrengt, en Steffy kijkt naar Li voor afsluiting.

Het is Broederdag! Kijk eens naar soapsterren en hun mannelijke broers en zussen in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.