Bold & Beautiful: Li houdt Finn in leven in de hoop dat hij bij hen terug zal komen


In de hut vraagt ​​Hope aan Liam hoe het met Kelly en Hayes gaat nadat ze te horen heeft gekregen dat Finn niet naar huis zou komen. Liam denkt dat het voor hem en Steffy moeilijker was dan voor de kinderen, maar hij zag Kelly het verwerken. “Ik kan er nog steeds niets van geloven.” Hope herinnert Liam eraan dat Kelly een heel goed ondersteuningssysteem heeft. Liam verzekert Hope dat hij niets als vanzelfsprekend zal beschouwen. Ze doen samen dingen die Steffy nooit meer met Finn te maken zal krijgen. Het gesprek komt op Sheila en Hope merkt op dat ze nog steeds een mens is en ze gaf haar het voordeel van de twijfel toen ze zei dat ze in Finns leven wilde zijn. Maar ze schoot haar eigen zoon neer en probeerde Steffy te vermoorden, dus ze verdient het niet meer het daglicht te zien. Liam verwondert zich over wat een goede stiefvader Finn was voor Kelly. “Hij omhelsde mijn dochter en hij hield van haar. Ik zal hem daar altijd dankbaar voor zijn. Ik wou dat Kelly meer tijd had…’ Hij kondigt aan dat hij naar Steffy’s gaat en dat het niet lang zal duren. Ze omhelzen elkaar en hij vertrekt. Bill arriveert en passeert Liam buiten, en Hope vertelt hem dat zijn zoon Steffy is gaan controleren. Bill vraagt ​​of ze dat goed vindt. Hope legt uit dat Steffy alle steun nodig heeft die ze nu kan krijgen in het licht van wat er is gebeurd. Bill is stomverbaasd om te horen dat ze zich herinnerde wie Finn en haar had neergeschoten – het was Sheila.
Liam Hope hut B&B

Meer: Nieuwsoverzicht en samenvattingen

Bij het klifhuis vertelt Steffy haar moeder dat ze soms wenste dat haar geheugen niet terug was gekomen – haar man zien sterven… Ze vertelt dat Sheila Finn heeft vermoord, die er nu zou moeten zijn. Taylor vraagt ​​hoe de kinderen het nieuws hebben opgevat. Steffy merkt op dat Hayes het niet echt begrijpt, hij is zo klein, maar hij voelt iets. Ze wil een herdenkingsdienst plannen, maar eerst moeten ze met Li praten en haar de waarheid vertellen over hoe Finn stierf. Taylor stak haar hand uit; ze zou nu onderweg moeten zijn. Ze bespreken Li coping door af te sluiten. Ze zorgde voor alle details en vertrok. Steffy heeft Finn niet eens voor de laatste keer gezien voordat hij werd gecremeerd. Het spijt Taylor zo; dat moet alles zoveel moeilijker hebben gemaakt.
Steffy, Taylor verdrietig gesprek B&B

Li arriveert en Steffy vertelt haar dat ze nieuws hebben… over de persoon die haar zoon heeft vermoord. Li vraagt ​​naar Hayes. Steffy zegt dat hij braaf is, maar mist zijn vader en verzekert haar dat ze hem kan zien wanneer ze maar wil. Li bedankt haar. Steffy onthult dat haar geheugen terugkwam en dat ze zich herinnerde wie haar en Finn had neergeschoten. “Het was Sheila.” Li roept uit: ‘Die vrouw! Hoe kon ze hem neerschieten?! Waarom?!” Steffy legt uit dat ze weer levens manipuleerde en dat ze haar ging confronteren. Sheila trok een pistool om haar neer te schieten en Finn kwam opdagen en sprong voor haar. Hij heeft haar leven gered. Li is niet verrast – haar zoon is een held, een geweldige zoon en vader die zoveel liefde te geven heeft.
Steffy, Taylor, Li bezoeken B&B

Meer: B&B-fans verzetten zich tegen “Bridge” als lotsbestemming

Steffy vertelt haar dat Sheila nu in hechtenis is en zal boeten voor wat ze heeft gedaan. Li roept: ‘Alles was in orde. Jack en ik waren samen, Finn was net met je getrouwd en was gelukkiger dan ooit. Sheila kwam opdagen en verpestte alles!” Ze kan zich een leven zonder haar zoon niet voorstellen en “Ik zal er alles aan doen om hem terug te hebben.” Taylor vertelt Li dat ze een geweldige moeder was, en niemand, zelfs Sheila niet, kan dat wegnemen. Steffy vraagt ​​om Li’s inbreng bij een herdenkingsdienst. Li wil er niet over praten en herinnert haar eraan dat ze er altijd een kunnen krijgen… het hoeft niet nu. Steffy dringt aan, maar Li weigert eraan te denken dat Finn van deze wereld is verdwenen. Steffy wil nog steeds zijn leven eren. Li antwoordt: “Ik zal voor alles zorgen als het om mijn zoon gaat”, en loopt naar buiten. Taylor troost Steffy.
Bezoek Steffy B&B

Meer: Pasgeboren baby van Adrienne Frantz opgenomen in ziekenhuis

In de hut kan Bill niet bevatten dat Sheila haar lang verloren gewaande zoon vermoordt. Hij merkt op dat dit zo zwaar moet zijn voor Steffy en vraagt ​​hoe het met de kinderen gaat. Hope legt uit dat Kelly bezig is met verwerken en dat Hayes nog jong is, maar de afwezigheid van zijn vader voelt. Bill klaagt erover dat Sheila zich gedraagt ​​omdat ze zich bedreigd voelde. Hope verwondert zich over Finns instinct om zijn vrouw te beschermen. Bill denkt dat hij als een held stierf, niet dat het een troost is. Hope legt uit dat Liam daarom naar Steffy is gegaan om te controleren. Bill spoort Hope aan om het te zien als Liam die een tijdje wordt uitgeleend aan Steffy. Hij weet dat zijn zoon er alles aan zal doen om haar hier doorheen te helpen.
Hope, Bill B&B

Meer: Opinie: we moeten over Thomas praten

Bij het klifhuis vindt Steffy dat Li zich heel vreemd gedroeg en Taylor is het daarmee eens en schudt haar hoofd – iedereen rouwt anders. Steffy kreeg gewoon een rare vibe. Liam arriveert. Hij wilde zien of Steffy in orde was nadat hij het de kinderen had verteld. Taylor laat ze met rust. Liam vraagt ​​Steffy wat hij kan doen om te helpen. Ze zegt dat hij er gewoon mag zijn. Liam denkt dat ze dit wel zal oplossen; het is een beetje haar ding. Steffy klaagt dat Finn en Hayes zoveel meer verdienen. Liam stelt voor dat ze zich afvraagt ​​wat Finn zou willen dat ze deed. Steffy roept: “Om verder te gaan, om het beste leven te hebben.” Ze weet niet zeker of ze dat kan. Liam belooft haar te steunen en dag en nacht te verschijnen. Steffy bedankt hem en huilt dat Finn weg is en nooit meer terugkomt. Liam houdt haar vast.
Steffy, Liam comfort B&B

In een kamer pakt Li een ingelijste foto van Finn op en rookt, ‘Sheila Carter’. Ze blijft praten en mijmert dat hij misschien beter af is waar hij is, maar zolang er een kans is, zal ze nooit opgeven. Terwijl ze door de kamer lopen, schuift de camera naar een bed… waarin Finn, vastgehaakt aan machines en bewusteloos, ligt!

Meer: Tanner Novlan’s B&B terug

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke en Taylor delen een louterend momentTaylor en Ridge sluiten een pact om Thomas’ betrokkenheid bij Sheila geheim te houden.

Herbeleef de magie van Het liefdesverhaal van Steffy en Finn in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.