Bold & Beautiful: Li vertelt Bill en Liam dat Finn leeft


Op kantoor praat Ridge aan de telefoon met Taylor. Beiden zijn bijna klaar met hun werk, zodat ze elkaar bij het vliegtuig kunnen ontmoeten om Steffy te zien.

Bij Taylor’s kantoor verbreekt ze de verbinding met Ridge, net als Deacon aanklopt en haar kantoor binnenkomt. Hij plaagt haar dat ze geen lijfwacht heeft. Ze vertelt dat zij en Ridge naar Monte Carlo gaan om Steffy te zoeken – Finn verliezen was gewoon teveel voor haar. Deacon vindt het maar goed dat ze hulp krijgt bij haar verdriet. Taylor legt uit dat ze zelf moeten gaan kijken. Deacon zal aan haar denken als ze weg is. Taylor fronst de wenkbrauwen. “Ik denk niet dat we elkaar zo moeten zien als ik terug ben.”
Taylor Deacon B&B

In de kamer wordt Finn duizelig wakker en klaagt dat Sheila hem weer verdooft. Ze wil geen uitbarstingen meer. Finn wil naar huis. ‘Ik wil Steffy zien. Vandaag.” Hij herhaalt dat Steffy gelooft dat hij dood is en dat zijn moeder weg is – vanwege haar.

Bij Bill zet hij een kop koffie op tafel voor Li en vertelt haar dat ze er geweldig uitziet nu ze helemaal opgeruimd is. Hij hoopt dat ze vandaag een doorbraak hebben. Bill besluit dat als hij iets over zichzelf vertelt, zijn favoriete onderwerp, ze misschien wat openhartiger zal zijn. Hij begint: ‘Ik zei toch dat ik drie zonen heb…’ Li rent abrupt weg.
Li Bill talk B&B

Liam komt binnen en hoort dat de vrouw in haar kamer is. “Ze heeft nu een kamer?!” hij verwondert zich. Hij kan niet bevatten dat dit allemaal gebeurt. Bill protesteert: hij vond de vrouw alleen en ze was er slecht aan toe, dus besloot hij haar te helpen. “En dat ga ik doen! Ik denk dat jij, van alle mensen, dat zou begrijpen.” Liam kijkt alsof hij dit nog steeds niet kan geloven.

Bij Forrester Creations is Zende blij Ridge te hebben gepakt voordat hij vertrekt en vraagt ​​hij haar om zijn neef het beste te geven. Ze denken allemaal aan haar. Ridge vertrekt.

Op Taylors kantoor wil ze niet ongevoelig zijn, en Deacon houdt vol dat hij het begrijpt en niet meer langskomt. Hij weet precies wat het te maken heeft met – Ridge. “Het heeft altijd met Ridge te maken.” Deacon weet dat ze nog niet over hem heen is. Taylor probeert te zijn en legt uit dat haar familie momenteel geen conflicten meer aankan. “We hebben zoveel meegemaakt.” Deacon denkt dat ze bang is dat Ridge haar op dezelfde manier zal dumpen als Brooke toen ze te dicht bij hem kwam. Het is verpest. Hij herinnert Taylor eraan dat Ridge weer bij zijn vrouw is ingetrokken, dus hij begrijpt niet waarom hij mag dicteren wie ze ziet.
Taylor Deacon sloot B&B

In de kamer klaagt Sheila dat Li tegen haar heeft gelogen en staat erop dat haar liefde voor Finn waar is. “Ik houd zo veel van je.” Finn daagt haar uit om het te bewijzen. ‘Stuur mij naar huis. Laat me weer bij mijn familie zijn.”
Sheila daagde B&B uit

Bij Bill thuis vertelt Liam zijn vader dat dit niet erg ‘Bill’ voelt. Zijn vader houdt vol dat hij zeker goede dingen heeft gedaan, zoals doneren aan de Forrester Foundation. Liam herinnert hem eraan dat hij dat deed om het bij Ridge te houden. Deze keer kan Bill iets indrukwekkends doen waar zijn chequeboek niet bij betrokken is. Liam klaagt dat de vrouw onstabiel zou kunnen zijn of een drugsverslaafde. Bill waarschuwt hem om zijn stem zacht te houden. Er is een verhaal dat deze vrouw te vertellen heeft, en hij moet uitzoeken wat het is – zijn Spencey Senses tintelen. Terwijl Liam grinnikt en merkt dat hij duidelijk een band met deze vrouw heeft gevormd, sluipt Li naar binnen en luistert mee.
Liam Bill praat B&B

In Taylors kantoor probeert Deacon haar niet te vertellen wat ze moet doen – niemand zou haar moeten vertellen wat ze moet doen, dat is het punt. Taylor herhaalt dat Steffy haar en Ridge nodig heeft. Deacon zweert dat als ze beter wordt en Taylor terug is in LA, ze wat dit ook is een kans moeten geven en zien wat het is. Taylor vraagt ​​wat hij denkt dat “dit” is? Deacon weet het niet – een vriendschap? Compatibiliteit? Iets? Hij vraagt: “Ga je me vertellen dat je hier niet eens een beetje nieuwsgierig naar bent?!” Hij gebaart naar zijn lichaam. Taylor’s hand vliegt naar haar mond terwijl ze grijnst: “Oh mijn god, doe dat niet!”
Taylor Deacon al deze B&B

In de war vertelt Taylor Deacon dat hij geweldig is geweest, maar dit “ding” kan niet … “This kan niet gebeuren omdat ik me klaarmaak om met Ridge in het vliegtuig te stappen.” Ze houdt vol dat ze alleen gefocust is op hun dochter. Deacon, geamuseerd, knikt bewust terwijl ze stamelt: “Kun je gaan?”

In de kamer wil Finn niet wat Sheila aanbiedt. Ze wilde gewoon dat hij wist hoeveel ze er spijt van had dat ze hem had opgegeven en dat het niet haar bedoeling was iemand pijn te doen. Hij zegt: ‘Laat het me dan zien. Bevrijd me. Laat me naar huis gaan.”

Meer: Tanner Novlan kiest de echte moeder van Finn

In de privéjet vertelt de piloot Ridge dat ze kunnen gaan zodra mevrouw Hayes aan boord is. Taylor arriveert ademloos en zegt dat ze werd opgehouden op kantoor. ‘Onze dochter heeft ons nodig, Ridge. Ik wou dat we er al waren.”

In de woonkamer van Bill luistert Li mee als Liam Bill begint te informeren dat het niet zo goed gaat met Steffy in het buitenland na al het trauma met Finn. Li loopt de kamer binnen. Bill kijkt op, “Oh, hey!” Hij nodigt haar uit om zich bij hen aan te sluiten. Liam draait zich om en schokt als hij haar herkent. “Li!” Ze knikt. Liam vervolgt: “Ik ben Liam Spencer, Kelly’s vader, heb je… Oh mijn god, wat is er met je gebeurd?! Ben je oke?!”

Meer: De ervaring die de wereld van Courtney Hope op zijn kop zette

Terwijl de jet door de lucht vliegt, vertelt Taylor aan Ridge dat ze de hoofdtherapeut heeft laten weten dat ze onderweg zijn. Ridge vraagt ​​zich af waarom Steffy zo dapper was als ze de hele tijd met haar praatten. Taylor haalt zijn schouders op: “De Forresters komen door.” Ridge voegt eraan toe: “En we trekken samen op.”

Meer: Jack Wagner spreekt over de dood van zoon

In de kamer kan Sheila Finn niet laten gaan en zijn vooruitgang in gevaar brengen. “Waarom kun je niet dankbaar zijn voor wat je hebt?” Finn wordt weggehouden van de mensen van wie hij houdt. Zijn familie heeft pijn en moet weten dat hij nog leeft. Hij vraagt ​​haar om een ​​beetje genade te tonen. Sheila grist: “Oh ja, zoals Steffy me genade toonde toen ze me misleidde om haar te ontmoeten bij Il Giardino?” Ze klaagt dat zijn vrouw haar uitschold terwijl ze alleen maar een beetje medeleven wilde. Steffy en Li vertrouwden hen en ze logen tegen haar. Finn herhaalt: “Ik wil naar huis.” Steffy en Hayes hebben hem nodig. Ze nam zijn moeder van hem weg; hij zal haar nooit meer zien. “Geef me mijn vrouw en zoon terug.”

Meer: B&B sterren vieren samen verjaardagen!

Bij Bill’s zegt Liam tegen zijn vader: ‘Dit is Li. Dit is Steffy’s schoonmoeder.” Bill rolt. “Finns moeder?! Maar we hebben elkaar nooit ontmoet.” Liam vraagt ​​haar of ze is aangevallen of een ongeluk heeft gehad. Bill vraagt ​​zich af waarom ze hem niet vertelde wie ze was – Finn hielp bij het opvoeden van zijn kleinkind; zijn dood beïnvloedde hen allemaal. Li flitst om te vechten tegen Sheila en tot het vurige einde dat ze bijna ontmoette. Ze flapt eruit: “Sheila.” Ze zegt haar naam nog een paar keer en dan: ‘Mijn zoon, Finn.’ Liam en Bill betreuren de tragedie van Sheila die hem vermoordde. Li schudt haar hoofd. ‘Nee, nee, Finn is niet dood. Mijn zoon leeft!” Bill en Liam kijken elkaar verbijsterd en behoedzaam aan.

Meer: De plotwending van Dollar Bill Spencer heeft *geen* zin!

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge en Taylor delen diepe emotiesen Finn drukt op Sheila’s knoppen om te krijgen wat hij wil.

Nu hij lijkt te zijn hervormd, kijk terug op de de verkeerd bestede tijden en het wilde leven van Deacon Sharpe in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.