Bold & Beautiful: Liam brengt de nacht door met Steffy terwijl Hope zich zorgen maakt over Thomas


Bij het klifhuis houdt Taylor Hayes vast en bewondert Kelly’s teken voor haar moeder. Thomas geeft toe dat hij niet zeker wist of deze thuiskomst zou gebeuren. De deur gaat open en Ridge stuurt Steffy naar binnen. Kelly vestigt de aandacht van haar moeder op het bordje dat ze heeft gemaakt en zegt dat ze een grote meid is. Steffy omhelst haar. “Mama is thuis.”

Meer: Zal B&B een hoop Daytime Emmy’s winnen?

In de hut vertelt Hope dat Douglas naar een logeerpartij ging en dat Steffy naar huis ging. Liam weet dat ze rauw is en vindt dat hij er voor haar en de kinderen moet zijn. Hope adviseert dat hij haar vanavond haar familiemoment laat hebben – hij kan haar morgenochtend zien.

Meer: Zeepnieuwsoverzicht

Bij Steffy zitten de kinderen op haar op de bank en Kelly geeft haar een handgeplukt boeket bloemen. De familie vindt dat ze veel te vieren hebben. Steffy kijkt naar een groot portret van haar en Finn aan de muur en wordt verdrietig. Ridge en Thomas nemen de kinderen mee en Steffy vraagt ​​Taylor: ‘Hoe doe ik dit, mam? Hoe doe ik dit zonder Finn.” Hayes’ vader komt nooit thuis.
Kelly, Hayes, Steffy B&B

In de hut neemt Liam een ​​oproep aan van Steffy’s telefoon – het is Kelly die fluistert dat ze wil dat hij komt. Hij verzekert haar dat hij haar snel zal zien. Liam verbreekt de verbinding en legt Hope uit dat hij geen nee kan zeggen tegen zijn dochter. Hoop klaagt: “Natuurlijk.” Hij vertrekt en Hope schenkt zijn wijn in haar glas. Brooke verschijnt en ontdekt dat Liam bij Steffy is geweest in plaats van daar te blijven voor hun nacht. Hope vertelt dat Steffy een schotwond heeft overleefd, wat het verdient om gevierd te worden. Het gesprek gaat over Ridge die in het pension verblijft. Brooke denkt dat het niet lang meer zal duren en verzekert Hope dat Liam snel terug zal zijn. Hope maakt zich zorgen over de donkere wolk die boven de lege ruimte hangt die Finn achterliet.
Brooke verraste hut B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn arriveert om de bruiloft van Carter en Paris te stoppen, maar is misschien te laat

Meer: Geliefde soapster dood op slechts 48

Bij het klifhuis troost Taylor Steffy terwijl ze opmerkt dat het oneerlijk is dat Finn er niet meer is. Steffy kan zich niet voorstellen hoe bang Finn in die laatste momenten moet zijn geweest. Taylor belooft er voor haar te zijn, maar voor vanavond wil ze zich concentreren op haar thuiskomst en het weerzien met de kinderen. Steffy vraagt ​​zich af wanneer ze het de kinderen moet vertellen. Taylor zweert dat ze dat zullen uitzoeken, maar niet nu. De kinderen komen weer bij Steffy op de bank zitten. Ze bedankt Kelly voor het zorgen voor haar kleine broertje. Liam komt binnen en Kelly rent naar hem toe. Hij is blij om Steffy weer thuis te zien op haar bank, omringd door alle mensen die van haar houden en van wie ze houdt.
Steffy, Taylor verdrietig troost B&B

Meer: Ridge staat voor een monumentale keuze

In de hut informeert Hope Brooke dat Liam heeft ge-sms’t om te zeggen dat hij langer bij Steffy’s blijft. Brooke denkt dat het wat laat is. Ze gaan over Hope en accepteren dat Liam en Steffy altijd verbonden zullen zijn. Hope geeft toe dat ze iets heeft gehoord in het ziekenhuis. “Het is hetzelfde oude spul.” Ze hoorde Liam tegen Steffy zeggen dat hij altijd een plekje in zijn hart zal hebben, en dat is soms moeilijk te horen. Thomas komt binnen terwijl ze haar verklaring afmaakt. Hope herinnert hem eraan dat Douglas er niet is. Thomas wil niet als een eikel klinken, maar Liam zal altijd van Steffy houden.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Hope roept Liam's dubbele standaard van trouw op

Meer: Moet B&B Sheila Steffy laten vermoorden?

Bij het klifhuis zijn de kinderen naar bed gebracht en Steffy vertelt Liam dat het lief van hem was om langs te komen. Hij bekent dat Kelly haar telefoon heeft gestolen en hem heeft gebeld. Ze lachen om de kleine stinker. Steffy wordt serieus. Ze zou gewoon willen dat ze wist wie Finn dit heeft aangedaan… en haar. Steffy besluit dat haar ouders wat rust nodig hebben, dus wensen ze elkaar welterusten. Steffy bedankt Liam voor zijn aanwezigheid. Hij zegt tegen haar: “Natuurlijk.” Kelly verschijnt weer en zegt dat het beter is om ze samen te zien dan alle katten en puppy’s in de hele wereld. Ze klimt bij hen op de bank.
Liam, Kelly, Steffy B&B

Als Liam aanbiedt om Kelly in bed te leggen en haar een ander verhaal voor te lezen, geeft het meisje haar moeder eerst nog een knuffel. Als ze eenmaal naar de slaapkamer zijn en ze alleen is, barst Steffy in tranen uit.
Steffy trieste B&B

Meer: Zeepgrootheden nooit genomineerd voor Emmy

In de hut vertelt Hope aan Thomas dat ze al een tijdje niets meer van Liam heeft gehoord. Thomas herhaalt dat hij altijd om Steffy zal geven en geeft toe dat hij zich zorgen maakt dat Hope gewond raakt. Hij ziet haar niet graag in dezelfde positie als haar moeder – met een man wiens hart verdeeld is tussen twee vrouwen.

Meer: Galerij! De meest losgeslagen karakters van B&B

Bij het klifhuis komt Liam uit Kelly’s kamer en treft Steffy in een emotionele toestand aan. Ze denkt dat dit Kelly treft. Liam klopt haar terug en probeert haar gerust te stellen. Ze vraagt ​​hem niet te gaan – ze wil de eerste nacht niet alleen zijn zonder Finn. Ze snikt bij alle eerste keren dat ze het hoofd moet bieden als hij weg is. ‘Ik ben dankbaar dat ik terug ben, maar alle herinneringen aan Finn…’ Ze blijft maar denken dat ze zijn auto zal horen stoppen, maar hij komt nooit meer terug. Het voelt alsof haar hart uit haar wordt gerukt. ‘Ga alsjeblieft niet weg. Ik wil niet alleen zijn.” Liam blijft en herinnert haar eraan dat hij er altijd voor haar zal zijn.

Lees ook:  Bold & Beautiful Fans duwen hard terug tegen een Thomas and Hope-reünie en obsessie

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy leunt op Liamhebben Brooke en Thomas tegenstrijdige reacties wanneer Hope probeert de acties van haar man te rationaliseren.

Mis onze leuke kijk op B&B’s meest losgeslagen karakters, gerangschikt in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.