Bold & Beautiful: Liam raakt Vinny terwijl ze in Bill’s auto rijdt


In de hut vertelt Hope Liam dat ze niet had verwacht dat de kus zou gebeuren. Hij deed het ook niet, maar is blij dat het is gebeurd. Hope herinnert hem eraan dat het niet betekent dat alles in orde is. Liam beargumenteert het doet bedoel, ze willen hetzelfde. Er is niets in het universum dat sterker is dan hun liefde. Liam controleert Beth en voegt zich dan weer bij Hope om te vertellen dat hij de geluiden van de kinderen mist en niet aanwezig is; allemaal samen. Hope mist het ook. Liam verwondert zich erover dat ze het nog steeds oneens zijn en dat Vinny al op borgtocht vrij is. ‘Ik denk dat ik hem haat. Hij behandelde ons leven als een spel. ” Hij adviseert Hope om op haar hoede te blijven voor het geval hij op zoek gaat naar Thomas. Hoop betwijfelt of hij iemand zal benaderen; Thomas wil niets met hem te maken hebben en Steffy en Finn zijn blij aangezien alles voor hen is gelukt. Liam zou willen dat het ook voor hen zou lukken.
Hoop na kus B&B

Meer: Foto’s: sterren en hun kinderen

In het ontwerpbureau van Forrester flitst Zoe om het drankje van haar zus te verrijken met Eric’s maag-tonicum als Quinn weer binnenkomt. Ze denkt dat Zoë iets aan Paris ‘drankje heeft toegevoegd. Zoe zegt dat het maar een kleinigheid was om haar avond met Zende te helpen. Ze giechelen over het idee dat het zeker een avond wordt die Zende en Paris nooit zullen vergeten. Zoe wordt serieus en wil niet dat er iets vreselijks gebeurt. Quinn verzekert haar dat het gewoon luide maaggeluiden zijn. Zoe mijmert misschien dat het tijd wordt dat Paris beseft dat ze toch niet zo perfect is.
Zoe zelfvoldane B&B

In het Forrester-herenhuis heeft Zende een romantische scène die zich afspeelt en het is slechts de eerste van de verrassingen die hij vanavond voor haar in petto heeft. Hij plaagt dat ze moeten zien waar de nacht hen naartoe brengt en herinnert haar eraan dat zijn familie een privéjet heeft. Paris nipt van haar drankje en mijmert over hoe goed hij haar laat voelen. Zende geeft haar complimenten en is enthousiast dat hij nog nooit iemand zoals zij heeft ontmoet. Praat wendt zich tot Zoe. Zende heeft het gevoel dat ze allebei de boel zullen opknappen. Paris zal contact opnemen en hoopt dat haar zus langskomt om haar te steunen bij Forrester… en haar relatie met hem. Zende laat haar weten dat hij het goed vindt dat ze het zo noemt.

Meer: Staat Finns moeder al op het doek?

Bij Brooke thuis schenkt Bill een drankje in en vraagt ​​zich af hoe ze zo kunnen praten, maar hun kinderen niet. Brooke denkt dat Hope gewoon tijd nodig heeft. Bill weet dat Liam er alles aan zal doen om het huwelijk te redden. Ze gaan over het verraad heen en Brooke zucht. Ze zou willen dat er iets was dat ze konden doen om te helpen. Brooke herinnert Bill eraan dat hij niet altijd in de hoek van Hope en Liam was. Bill ziet hoe ellendig zijn zoon is zonder haar. Brooke zegt dat Hope dat ook is, maar Bill van alle mensen zou moeten begrijpen waarom ze terughoudend is om hem terug te nemen. Bill gelooft dat Hope de enige vrouw voor Liam is en alles zal doen om de toekomst van zijn zoon veilig te stellen.
Brooke zou willen dat ze B&B kon helpen

In de hut vertelt Liam dat zijn vader in het hoofdgebouw is en klaar is om te vertrekken. Op dat moment komt Bill binnen, met Brooke achter zich, en vertelt Hope hoeveel zijn zoon van haar houdt. Hij geeft aan dat hoe langer de kloof duurt, hoe moeilijker het zal zijn om te herstellen. Liam en Bill gaan weg.
Liam verlaat hut B&B

Meer: Hoe Hope werd teruggebracht tot een bijzaak

Als ze eenmaal alleen zijn, bevestigt Hope aan Brooke dat zij en Liam goed met elkaar overweg konden. Brooke zag hoe ze naar hem keek; ze is nog steeds erg verliefd op hem. Hope geeft toe dat het na vandaag niet helemaal onmogelijk lijkt om weer bij elkaar te komen. “We hebben gekust.” Brooke is zo blij voor haar; en ziet een mooie, geweldige toekomst voor haar en Liam.

Meer: B & B-draai die Lope voor altijd zou beëindigen

Buiten vertelt Bill Liam dat hij de auto naar huis mag rijden omdat Bill wat tequila heeft gedronken. Liam is opgewonden en kruipt achter het stuur. Als ze eenmaal rijden, geeft Bill Liam de opdracht om te stoppen met glimlachen en zijn ogen op de weg te houden. Liam babbelt hoopvol over zijn huwelijk en Bill is opgetogen, wanneer Liam plotseling op de rem trapt en piept tot stilstand. Realiserend dat hij iets heeft geraakt, sputtert Liam: ‘Papa …’ Ze verlaten de auto en gaan naar de voorkant waar een lijk op de weg ligt … het is Vinny.

Volgende The Bold and the Beautiful​ Zoë’s grap verstoort de date van Parijs met Zende

Uitchecken Gedurfd en mooi komen en gaan in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus