Press ESC to close

Bold & Beautiful: Luna’s vader blijkt te zijn [Spoiler]


The Bold and the Beautiful zijn veel dingen. Dramatisch. Romantisch. Herhalende. Spannend. Herhalende. Spannend. Maar één ding is dat meestal niet: subtiel. Dus toen de show ons over het hoofd begon te slaan met hints dat Bill de vader van Luna is, gingen we ervan uit dat het slechts een kwestie van tijd was voordat hun familieband in de uitzending werd bevestigd.

Bill Liam B&B

“Wat? Je hebt nog nooit eerder gezegd dat je een dochter wilde!’

Krediet: Howard Wise/JPI

Maar nu… Nou, laat ons verrassen. Poppy ontkent dat haar betoverde avond met de gazillionaire resulteerde in de geboorte van Luna. En als ze de waarheid vertelt, waarom zou ze dan liegen en Luna een dikke erfenis kosten? – blijven we onverwachts opnieuw vragen: “Wie is je vader?”

De meeste kijkers gaan ervan uit dat het antwoord op die vraag Poppy’s zwager, Jack, is. Dat is logisch omdat het zou verklaren waarom Li haar zus elke kans die ze krijgt voor vuil leest. Natuurlijk kunnen sommige broers en zussen niet met elkaar overweg. Maar Li lijkt dat wel te doen een hekel hebben aan Papaver.

Poppy Li B&B

‘Gaat dit over de pepermuntjes, Li? Omdat ik het zal delen.”

Krediet: CBS-screenshot

Als de show echter het tapijt onder ons vandaan trekt en niet het maken van Bill Luna’s vader, misschien bereidt het ons voor op een nieuwe, nog grotere schok. Misschien zorgt het ervoor dat we leren dat onze veronderstellingen – dat als Bill niet de vader is, het Jack is – helemaal verkeerd zijn.

Lees ook:  Haar leven in beeld: op de eerste verjaardag van hun dochtertje delen Darin Brooks en Kelly Kruger van Bold & Beautiful een hartverscheurende video

In dat geval: wie deed al die jaren geleden met Poppy in contact komen en zo de weg vrijmaken voor Luna’s introductie in 2023? Bekijk de foto’s in de onderstaande galerij. Ze zijn een Who’s Who van alle cruciale personages die ook Luna’s vader zouden kunnen zijn.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]