Bold & Beautiful: Matthew Atkinson wil een nieuwe relatie voor Thomas – met Parijs?


Is het tijd voor verandering of gewoon een terugkeer naar vorm?

The Bold and the BeautifulThomas heeft een probleem — een groot probleem. Nee, we hebben het niet over de strijd om Douglas. We bedoelen ook niet de dreigende confrontatie van zijn zus met Sheila (“Lina’s” zal dat hele gezin vroeg of laat in gevaar brengen), noch de voortdurende strijd van Taylor en Brooke over Thomas’ vader.

Meer: Krista Allen heeft een radicale Ridge-oplossing

Thomas zou echter zoveel geluk moeten hebben als de eeuwig wankelende Ridge! Zijn vader heeft twee vrouwen die oorlog over hem gaan schilderen, terwijl Thomas al een tijdje door een liefdesdroogte gaat, wat lijkt op eeuwen!

En dat is iets wat Matthew Atkinson opmerkte in een recente… Vet Live interviewwaarvan hij zich terdege bewust is.

‘Geloof me,’ drong hij aan tijdens het interview, ‘we allemaal – als ik zeg allemaal, bedoel ik letterlijk iedereen behalve de schrijverskamer. Ik weet niet wat ze zeggen, want ik ben niet betrokken bij de vergaderingen van de schrijverskamer – maar iedereen heeft dat punt herhaald, dat Thomas een liefdesbelang zou moeten hebben.”

En nee, hij vindt ook niet per se dat het met Hope zou moeten zijn! Niet dat het die kant op lijkt te gaan, aangezien de twee steeds verder uit elkaar drijven met wat zij denken dat het beste is voor Douglas.

Thomas talk Hope B&B

“Ik denk gewoon dat het tijd is dat je stopt met geobsedeerd te zijn door mijn obsessie voor jou en verder gaat, Hope.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Hoewel ze weer bij elkaar zouden komen, zou de hele touwtrekwedstrijd oplossen… Je hoeft je geen zorgen te maken over met wie hij samenwoont als mama en papa al samenwonen!

Maar nogmaals, nee.

“Als ik mijn zin had,” merkte Atkinson op, “zou ik de obsessie voor Hope hebben gehad. Ik denk niet dat dat echt een groot probleem was in het leven van Thomas voordat ik in de show kwam. Het leek alsof hij andere relaties had die veel belangrijker voor hem waren.”

Caroline was de eigenlijke moeder van zijn kind voordat ze stierf. En iedereen herinnert zich op wie Sally verliefd was voordat ze naar Genua City ging om Adam te romantiek… en misschien Nick? Om nog maar te zwijgen van iedereen van de jaren ervoor. Atkinson heeft misschien een punt. We moeten Thomas’ meest onstabiele relatie niet verwarren met zijn meest significante.

Maar als Hope het niet is, wie dan wel? De lijst met in aanmerking komende vrijgezellen in Los Angeles is op dit moment een beetje mager. Katie? Waarom blijf je niet bij de Logan-dames? Ze is niet echt aan het springen om terug te komen met Bill en Wyatt is nog steeds koppig verloofd (tenminste dat denken we … als hij in de buurt is), dus Katie kan ook wat romantiek gebruiken.

Aan de andere kant, met lijnen die worden getrokken tussen de Forresters en de Logans door iedereen, van Steffy tot Brooke, wil Thomas misschien uit de buurt blijven.

Parijs, Thomas B&B

Misschien zijn Paris en Thomas eindelijk genoeg over de extreme onhandigheid van zijn laatste poging heen om een ​​nieuwe poging te wagen.

Krediet: Howard Wise/JPI

Hoe zit het met Parijs? Carter die haar bij het altaar achterlaat, heeft niet bepaald een grootse romance met Zende doen herleven. Wat als ze haar aandacht verlegde naar een andere Forrester-man? We weten al dat ze prima samen kunnen leven. Toegegeven, ze deed friendzone Thomas de laatste keer dat hij romantisch probeerde te worden, maar dat was terug tijdens haar vrijgezelle en zorgeloze Zende-dagen. Dat moet veranderd zijn sinds ze bijna met Carter door het gangpad liep, toch?

Meer: Is Hope het volgende slachtoffer in het vizier van Sheila?

En hoewel we ons de reactie van Grace op haar dochter niet kunnen voorstellen met een man met zo’n bewogen verleden als Thomas, kunnen we ons voorstellen dat Paris haar moeder vertelt dat ze zich met haar eigen zaken moet bemoeien!

Wat denk je? Is er iemand anders die zou kunnen werken, of is het tijd voor iemand die helemaal nieuw is?

Terwijl we wachten om te zien wat (en wie) daarna komt, bekijk onze fotogalerij van het rommelige liefdesleven van Thomas.